Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen paljasti treenimääränsä – sporttiseen kuvaan tuli villi idea: "Seuraava Bond-tyttö?"

Kerttu Rissanen ohjaa jumppatunteja, mutta tekee vielä omat treeninsä niiden lisäksi.

Entinen Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen koki tänä keväänä jo toistamiseen sen, kun koronapandemian myötä tulleet rajoitukset tyhjensivät työkalenterin. Viime keväänä Salkkareissa dramaattisten käänteiden myötä lopettanut Rissanen, 25, oli ennen sarjan jättämistään vetänyt jo pidemmän aikaa ryhmäliikuntoja, mutta nyt keväällä kuntosalien sulkeuduttua työt loppuivat kuin seinään.

Rissanen iloitsee Instagram-tilillään, että hän pääsee pian takaisin töihin. Hän julkaisi kuvan salilta, joka on otettu peilin kautta.

– Koht alkais olee uudet koreot hallussa ja ois jo fiiliksissä valmiina palaamaan töihin! Mitä meinaat ekana treenata jos/kun salit stadissa aukee? Rissanen kyselee seuraajiltaan.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Rissanen päätyi vielä vastailemaan someseuraajiensa kysymyksiin, joita tuli useita kuvan yhteyteen.

Erästä seuraajaa kiinnosti, kuinka paljon Rissanen treenaa päivässä.

– Useinmiten ohjaan 2-3 jumppaa päivässä ja joskus siihen omat treenit päälle ja joskus pelkät tunnit. La aina vapaa! Rissanen vastasi.

– Seuraava Bond-tyttö? eräs seuraaja heitti ehdotuksen, johon Rissanen vastasi nauraen olisipa.

Kysymysten lisäksi somessa ihasteltiin Rissanen upeaa ulkonäköä.

Rissanen laajensi osaamistaan liikunnan alalla ja kouluttautui joogaohjaajaksi. Hän kertoi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin, että se on ollut hänen pitkäaikainen unelmansa. Hän muisteli samassa haastattelussa lämpimästi myös vuosiaan Salkkareissa.

– Viihdyin Salkkareissa todella hyvin ja minulla on ikävä sitä työyhteisöä. Olin kuitenkin tehnyt sitä niin kauan, että oli aika jatkaa eteenpäin.

– Katsotaan, mitä muuta elämä tuo tulevaisuudessa tullessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja