Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen perheen kohtasi suuri suru: "Meidän perheessä on ollut järkyttävän huono tuuri koira- ja lemmikkiasiassa"

13:14
Muistatko vielä, mitä kaikkia juonenkäänteitä Sallalla on Salkkareissa ollut? Hanna Kinnunen kertoo

Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnusen vanhempien koiranpennulla ilmeni nuorella iällä outoa vaisuutta ja loputonta uneliaisuutta.

Salkkarit-näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunenkertoi 19. tammikuuta Instagramissa, että hänen vanhempiensa terrierinpentu Sisu jouduttiin lopettamaan.

– Meidän perheessämme on ollut nyt järkyttävän huono tuuri koira- ja lemmikkiasiassa, etten tiedä, mitä sanoisin. Teen tämän päivityksen raskain mielin, mutta kerron tästä, koska niin moni kyselee, missä stooreissani näkynyt pentu luuraa, Kinnunen kirjoitti julkaisussaan.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kinnusen vanhemmat ottivat Sisuksi nimetyn terrierinpennun 6. joulukuuta.

– Vähän alle kolmikuisena alkoi ilmetä outoa vaisuutta ja loputonta uneliaisuutta muun muassa. Lopulta eri oireiden ja useiden lääkärintutkimusten myötä selvisi, että Sisulla oli piilevä synnynnäinen sairaus, jonka vuoksi hän on tuntenut esimerkiksi kipua todennäköisesti alusta asti, Kinnunen kirjoitti.

Reilu viikko sitten pennun vointi romahti ja Kinnusen vanhemmat joutuivat luopumaan Sisusta raskain mielin.

– Sisu toi koko perheeseemme iloa ja valoa, mutta lähti tähdeksi taivaalle vain kolmen kuukauden ikäisenä. On ihan uskomatonta, miten sitä ehtii kiintyä pieneen karvaturriin vain muutaman yhteisen hetken myötä. Erityisen surullinen olen vanhempieni puolesta. Koiranpentu oli odotettu ja toivottu perheenjäsen, ja Sisu äärimmäisen valloittava tapaus, Kinnunen harmitteli.

Lopuksi Kinnunen vielä kiitti Sisua yhteisestä ajasta.

– Universumi toi yhdenlaisen luopumis- ja suruharjoituksen meidän perheeseemme tämän kokemuksen myötä. Kiitos hetkistä kanssasi Sisu, Kinnunen päätti kirjoituksensa.

Kinnunen juontaa Aito Iskelmä -radiokanavalla päivälähetystä. Salatut elämät -sarjassa hän näyttelee Salla Mattila-Taalasmaata.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19.30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja