Hurmaava Salkkarit-tähti Oliver, 1, aloitti työt sarjassa vain kolmen viikon ikäisenä – tällaisia pikkuisen työpäivät yleensä ovat

1:30
Jonna-äiti kertoo, millaisia Salkkarit-tähti Oliverin, 1, työpäivät ovat

Viime syyskuussa vuoden täyttäneen Salkkarit-tähti Oliverin mielestä töissä on niin kivaa, ettei tämä usein malttaisi lähteä työpaikalta kotiin.

Salatut elämät -sarjan nuorin näyttelijätähti Oliver on ihastuttanut tv-katsojia esiintymisellään jo reilun vuoden verran. Oliver näyttelee Salkkareissa Toivoa, jonka Elina ja Noel adoptoivat tämän biologiselta äidiltä Nellalta.

Viime syyskuussa vuoden täyttänyt pikkumies rekrytoitiin sarjaan, kun hän oli vielä äitinsä Jonna Kilposen vatsassa. Pieni näyttelijänalku aloitti Salkkareissa olleessaan vain kolmen viikon ikäinen.

– Huomasin ilmoituksen, että sarjaan haetaan poikavauvaa. Olin silloin raskaana, ja olen itse ollut avustajana täällä, niin päätin sitten ottaa yhteyttä, Kilponen kertaa.

Kilponen kertoo Oliverin tulevan aina innoissaan töihin.

– Tänäänkin aamulla kun sanoin, että mennään iltapäivällä töihin, niin hän juoksi jo innolla ulko-ovelle, Kilponen sanoo.

Oliverin työpäivät kestävät maksimissaan noin kolme tuntia. Työpäivät alkavat usein vaatteiden vaihdolla, jonka jälkeen Oliver usein leikkii hetken aikaa työkavereidensa kanssa. Seuraavaksi suunnataan kuvauksiin.

– Sitten kun on kuvattu, niin silloinkin yleensä vielä leikitään muiden kanssa. Sitten vaihdetaan vaatteet ja lähdetään kotiin, Kilponen kertoo.

– Tosin hän ei yleensä suostuisi edes lähtemään kotiin, hän nauraa.

Kilposen mukaan Oliver on aina mielissään työkavereita tavatessaan. Tauot kuluvat usein kollegoiden kanssa leikkiessä.

Oliverin lempipuuhaa työpaikalla onkin työkavereiden kanssa oleminen ja studiossa kierteleminen ja katseleminen. Tällä hetkellä hän viihtyy etenkin Pihlajakadun rappukäytävän lavasteessa, jonka portaita on kiva kiivetä ylös ja alas. Lempileluja studiolla ovat pallo ja leluautot.

Kilponen kertoo saaneensa positiivista palautetta pienokaisensa roolisuorituksesta. Oliveria on muun muassa kehuttu Salkkareiden parhaaksi näyttelijäksi.

– En ole itse ainakaan saanut mitään negatiivista (palautetta), hän sanoo.

Alla olevalta videolta näet Oliverin ja tämän äidin haastattelun pikkumiehen ollessa vain neljän kuukauden ikäinen. Yllä olevalta videolta näet Oliverin tämänhetkiset kuulumiset.

5:01

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja