Salkkareiden syksyn päätösjaksossa sokkikäänne! Yllättävä pari päätyy sänkyyn

Päätösjaksossa yllättävä käänne! Janne antaa tunteilleen vallan 1:53

Salkkareiden 19. tuotantokauden syyskauden päätösjaksossa pohditaan, kuka haluaa olla kenenkin kanssa ja miksi. 

Salatut elämät -sarjan 19. tuotantokauden syksy päättyy ristiriitaisiin tunnelmiin. Pihlajakadun asukkaat poukkoilevat tunteidensa kanssa. Luvassa on valheiden paljastumista ja tunteiden kiihkoa. 

Camilla ja Aki lounastavat yhdessä. Hyväntuulinen parivaljakko törmää myöhemmin Gunnariin ja Camilla häätää Akin tiehensä. Camilla väittää isälleen, että hän juuri ja juuri sietää Nikkistä.

Todellisuudessa ovien takana tapahtuu aivan jotain muuta. Kaksikko muun muassa siemailee viiniä yhdessä. Ilta päättyy yllättävään käänteeseen. Sen seurauksena eräs henkilö järkyttyy ja pahemman kerran!

Samaan aikaan Tale ja Sanni vakoilevat Jannea ja Tiinaa. Kun Janne ja Tiina huomaavat kaksikon, he poistuvat paikalta vähin äänin. Myöhemmin Tale tilittää Jannelle, että hän on rikkonut lupauksensa. Tiina tekee Talelle suuren paljastuksen.

Samaan aikaan toisaalla Janne suutelee Sannia. Mihin nuorten välillä vallitsevat draama ja suhdekiemurat päätyvät ja minkälaiset mittasuhteet se saa? 

Linda kipuilee tunteitaan Karia kohtaan. Hän näkee Monican ja Karin viihtyvän yhdessä terassilla ja purkaa huoltaan Jirille. Onko Lindan huoli Karin menettämisestä todellinen?

Monica toimittaa Jirille sydäntä lämmittävät paperit. Jiri pohtii hänen ja erään naisen välejä samalla, kun Monica punnitsee tunteitaan Karia kohtaan ja huomaa flirttailevansa miehelle. 

Jännittävä päätösjakso katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat