Mainos

Salkkarit-kaksikon salasuhde vaarassa tulla ilmi – ensi viikon juonipaljastukset julki!

0:26

Ensi viikolla Salkkareissa Pietari joutuu kiperään tilanteeseen. Joutuuko mies vihdoin tunnustamaan salasuhteensa Evalle?

Salattujen elämien ensi viikon jaksoissa Ismo ja Jutta saavat kuulla Kallen olevan koko illan ja yön töissä ja sopivat, että Jutta tulee Ismon luokse yökylään. Mihin kaksikon ilta johtaa?

Myöhemmin Ismo ja Jutta törmäävät Kariin, joka ei malta olla tälläkään kertaa irvailematta kaksikon suhteesta. Ismo yllättää Karin ja mies menee sanattomaksi.

Camilla todistaa Jirin ja Alissan riitaa siitä, että Alissa huijasi Jirin asunnon itselleen. Samalla Camilla tyrmistyy tajutessaan, mistä Alissa on saanut rahat asuntoon.

Jiri kysyy Monicalta neuvoa kauppojen purkamiseen, mutta saa pettymyksekseen kuulla, ettei tämä ole mahdollista. Camilla puolestaan manaa Akille Alissan saavan vielä rangaistuksen teostaan.

Violan poismuutosta tietämätön Benjamin onnistuu vahingossa loukkaamaan tyttöä. Severi saa kuulla tästä, ja Benjaminin ja Severin välille syntyy käsirysy.

Gunnar lupaa Ullalle vievänsä tämän lemmenlomalle Karibialle, mutta miehen harmiksi Camilla ei suostu antamaan tälle rahoja matkan toteuttamiseen. Gunnar keksii rahaongelmiinsa ratkaisun.

Eva ja Pietari lähtevät kumpikin töihin hyvin viileissä väleissä. Sairaalalla Pietari pyytää Peppiä antamaan hänelle aikaa käsitellä Eva-suhdettaan. Pietari avautuu naisasioistaan Jannelle, joka neuvoo miestä valitsemaan Pepin.

Evalla on kuitenkin oma suunnitelmansa, josta Pietari ei pidä. Joutuuko mies vihdoin tunnustamaan hänen ja Pepin salasuhteen Evalle?

​​​​​​​


Alissa järjestää Lolan avustukselle tuparit, joihin päätyy lopulta puolet Pihlajakadusta.

Osa 3374: Ismo ja Jutta - La Vie en Rose
Osa 3375: Gunnar on harjapaimen
Osa 3376: Gunnar dunaroi
Osa 3377: Kari saa touhutipin
Osa 3378: Jiristä naapurit ovat pelkkiä melukoita

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja