Salkkarit-paljastukset julki! Pihlajakadun asukas joutuu jälleen kiristyksen uhriksi

Salattujen elämien ensi viikon juonipaljastuksissa Gunnar aiheuttaa huolta Karissa ja Ullassa. Camilla puolestaan saa tietää Akin salaisuuden. 

Ensi viikolla Salkkareissa Pietarin ja Evan suhde saa uutta pontta ja Peppi joutuu seuraamaan sivusta rakastavaisten lempeä.

Gunnar on kadoksissa, mikä aiheuttaa huolta Karissa, joka näki Gunnarin viimeksi. Myös Ullan epäilykset nousevat, kun Kari ei osaa kertoa Gunnarin olinpaikkaa.

Ulla tyrkyttää Ismoa Jutan suuntaan, mutta Ismo epäröi edelleen Jutan menneisyyden takia. Ismo saa tietää, että Kari ja Jutta ovat harrastaneet joskus kauan sitten seksiä. Ismo päättää kirjoittaa ylös Jutan plussat ja miinukset. Lista joutuu kuitenkin vääriin käsiin.

Severi jää kiinni, kun hän tuijottaa imettävää Monicaa. Myöhemmin Severi yllättää Monican laittamalla tälle aamupalaa sillä aikaa, kun Monica nukuttaa Magnusta.

Peppi kiusaantuu, kun Eva lähestyy häntä ystävänä. Pietari todistaa naisten jutustelun kaukaa eikä pidä näkemästään.

Aki kertoo Alissalle, että toivoo hänen ja Camillan välien lämpenevän jälleen. Camilla saa kuitenkin tietää jotakin järkyttävää Akista, mikä muuttaa hänen suhtautumisensa mieheen.

Gunnar joutuu jälleen kiristyksen uhriksi. Camilla löytää itsensä uusista työkuvioista Herukasta. 

​​​​​​​

Osa 3333: Disko tahtoisin jäädä
Osa 3334: Severillä on ikävä äitiä ja nisää
Osa 3335: Janne on kaikkien infokki
Osa 3336: Gunnar joutuu povioikeuteen
Osa 3337: Laitelan lista

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat