Ensi viikon Salkkarit-juonipaljastukset julki! Joutuuko Ismo pettymään pahemman kerran?

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:34

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Lumoavin lähikauppa-kisan voitostaan vuorenvarma Ismo ostaa Amandasta kuohuviinit tulevia voitonjuhliaan varten. Sairaalassa Jutta on paljastanut Kallelle salaperäisen suunnitelmansa. Kalle ei vakuutu Jutan ideasta, mutta Jutta uskoo sen olevan ainoa keino säästää Ismo häviön aiheuttamalta kärsimykseltä.


Gunnar yllätää Monican ja Severin vähissä vaatteissa.

Taalasmaille muuttanut Gunnar päätyy Mustavaaroille hakemaan sinne jättämiään tavaroita. Gunnar yllättää Severin ja Monican vähissä vaatteissa. Monica kauhistuu, mutta vannoo isälleen, että tapaaminen oli viaton ja pyytää tätä pitämään asia salaisuutena.

Monica haluaisi puida asiaa Camillan kanssa, mutta ei saa siihen tilaisuutta, kun ensin Noel ja sitten Ulla keskeyttävät tilanteet. Ulla hämmästyttää sekä Camillan että Monican kertomalla, että Gunnar on nähnyt Camillan ja Severin kyseenalaisissa puuhissa.

Aki törmää Noeliin majatalon käytävällä ja haluten ottaa kilpailijastaan selvää, kutsuu tämän seurakseen lasillisille. Aki yrittää horjuttaa Noelin luottoa Camillaan muistuttamalla miestä Akin ja Camillan menneisyydestä, mutta ei onnistu provosoimaan miestä. Camilla tuntee piston omatunnossaan, kun Noel paljastaa Akin vaikuttaneen suhtautuvan Camillan menetykseen yhä raskaasti.

Osa 3458: Lakipisteet sulle, Severi Sievinen.
Osa 3459: Ismo on pystikkäällä tuulella.
Osa 3460: Usb, kävi vahinko!
Osa 3461: Kakkonen on ykkönen, sanoo Kalle.
Osa 3462: Severillä on kulissi pystyssä.  

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat