Juonipaljastukset julki! Salkkareiden ex-rakastavaisten välillä likaista peliä – uhkaako toista vankila?

Ensi viikolla Salatuissa elämissä ex-rakastavaisten välillä nähdään likaista peliä, kun Aki vastaa Camillan uhkailuun. 

Salkkareiden ensi viikon jaksoissa Camilla on järkyttynyt tajutessaan, että Akilla on äänite, jonka avulla hänet voitaisiin passittaa vankilaan. Camilla kuitenkin kuitenkin uskoo, että hänellä on ratkaisu ongelmaan.

Ismon ja Jutan välit lähenevät vihdoin. Onnellisen oloinen pariskunta törmää Kariin, joka naljailee kaksikon tuoreesta suhteesta. Ismo jää tapaamisen jäljiltä salaa epävarmaksi.

Tale järkyttyy törmätessään Tiinaan kadulla. Mies huolestuu entisestään, kun Tiina ei vastaa hänen puheluunsa.

Monica joutuu turvautumaan äitiinsä etsiessään Magnukselle hoitajaa. Dahlia lupaa auttaa, mutta lapsenhoito ei sujukaan ongelmitta. Monica joutuu kääntymään Severin puoleen vastoin tahtoaan.

Huonoissa väleissä olevat Eva ja Pietari kohtaavat Pepin sekä Aaron, ja heidän välit kiristyvät entisestään. Pietari syyttää Aaron yrittävän erottaa kaksikkoa, ja vaatii Evaa valitsemaan puolensa.

Lola tulee hieromaan sopua Karin kanssa, mutta petetyksi itsensä kokeva Kari ei innostu. Nainen löytää yllättäen Karin autokorjaamolta uuden työntekijän Herukkaan.

Pietari paljastaa Jirille, että Aaro yrittää saada hänet ja Evan eroamaan. Jiri epäilee Pietarin puheita, mutta saa pian varmistuksen niille. Raivostunut Jiri marssii Aaron puheille ja kertoo miehelle huonot uutiset. Eva harmistuu Jirin päätöksestä ja sättii tätä.

​​​​​​​

Osa 3366: Tale on huulissaan Tiinasta
Osa 3367: Dahlia on Maija Soppanen
Osa 3368: Hylätyt Lolat ja Autiot Benjaminit
Osa 3369: Jiri tuntee outoa kutinaa Aaroissa
Osa 3370: Eva harrastaa irtonuhteita

Katso videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:29

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat