Salkkarit-paljastukset julki! Jirille selviää järkyttävä totuus strippiklubin omistajuudesta

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:29

Ensi viikolla Salkkareissa Jirin luotto naisiin kostautuu hänelle pahemman kerran. 

Salattujen elämien ensi viikon jaksoissa Ismon ja Jutan ovat vihdoin lähentyneet, kunnes heidän intiimi hetkensä keskeytetään. Jutta vakuuttuu siitä, että kohtalo on heitä kahta vastaan.

Kalle ja Kosonen salaavat vaivaantuneena Ismolta, että Kalle ratkesi juomaan. Kosonen rohkaisee Kallea olemaan rehellinen ongelmistaan myös Ismolle. Kalle rohkaistuu ja tekee isälleen tunnustuksen. Hän saa kuitenkin tietää, että Kosonen on jo ehtinyt lörpötellä hänen asioistaan Ismolle.

Jiriä epäilyttää Alissan suunnitelma, joka liittyy Herukan takaisin valtaamiseen. Alissa saa kuitenkin Jirin epäilykset hälvenemään. Myös Jiri saa omasta mielestään loistavan idean, josta Alissa ei innostu.

Hän päättää kuitenkin auttaa Jiriä suunnitelmassa, joka menee kaikilla tavoin pieleen. Samalla miehelle selviää järkyttävä totuus Herukan omistajuudesta.

Aaro laittaa jälleen näppinsä Evan ja Nellan asioihin ja säikähtää nähdessään harhoja Evan luona. Pietari häätää Aaron pois kotoaan ja käskee miestä pitämään omista asioistaan huolta. Harmistunut Aaro alkaa juonia Pietaria vastaan.

Sanni pettyy, kun Tale ei suostu nukkumaan samassa sängyssä hänen kanssaan. Sanni avautuu kaksikon tilanteesta Jannelle ja pelkää, ettei Tale luota häneen enää ikinä.

Osa 3352: Kolmas kerta poven sanoo, Ismo Laitela?
Osa 3353: Kun Severi ottaa märkää, Jiri kuivaa
Osa 3354: Jiri käy viemärillä ja akkahan siellä haisee
Osa 3355: Aaro on harhaahapsi

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat