Salkkarit-hahmo joutuu keskelle kuumottavaa panttivankitilannetta – kuinka käy hääsuunnitelmien?

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkista Salkkareiden tulevaan viikkoon!

Häitään Aaron kanssa Dahlia joutuu keskelle kuumottavaa panttivankitilannetta Salatut elämät -sarjassa.

Salatut elämät -sarjassa nähdään kuumottava juonenkäänne, kun huumepomon henkilöllisyys alkaa paljastua myös Pihlajakadun väelle. Tämän seurauksena Inkeri Mertasen näyttelemä Dahlia Mustavaara joutuu keskelle panttivankitilannetta, jossa tätä uhataan aseella.

Käänne tulee ikävää aikaan, sillä Dahlia on suunnitellut jo kovaa vauhtia häitä Aaron kanssa. Toteutuvatko häät siitäkin huolimatta?

– Sanotaanko näin, että häitä on suunniteltu pitkän aikaa ja vakaassa aikomuksessa on pitää ne. Molemmat tahtovat pitää ne, mutta katsotaan nyt, millaisia mutkia tulee matkaan, Mertanen sanoi salaperäisesti MTV Uutisten haastattelussa 12. maaliskuuta.

Hän sanoo nauttineensa yhteisistä kohtauksista pahamaineista Aaro Vaalannetta näyttelevän Teemu Lehtilän kanssa, ja arvelee, ettei Dahlia piittaa liikaa Aaron hahmon hämärästä menneisyydestä.

– Hänhän on mitä herttaisin henkilö nykyään! Dahlia ei tunne tämän menneisyyttä, eikä voi uskoa, että tämä olisi jotenkin paha, sanoo Mertanen, jonka mukaan suoraa palautetta hahmojen suhteesta ei ole katsojilta juurikaan tullut.

Entä vaikuttaako Dahlian ja Aaron ikäero jotenkin heidän suhteeseensa?

– En tiedä vaikuttaako, mutta luulen, että ainakin Dahlia tahtoo olla mahdollisimman lempeä ja hyvä Aarolle, ettei suhde vaan kaatuisi ikäeroon, Mertanen sanoo.

Dahlia on tunteita herättävä persoona. Mertasen itsensä mukaan hänellä ja hahmolla ei juuri ole yhtäläisyyksiä, mutta hän pitää Dahliasta.

– Hän on suorapuheinen, eikä kiertele ja kaartele. Vaikka hän järjestää kaikenlaista, hän ei ole varsinaisesti kiero tai paha. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30! Viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat