Salkkareista koronarajoitusten vuoksi tauolla olleet Ulla ja Dahlia palaavat! Sarjan tuottaja kertoo, miksi aika on kypsä juuri nyt

9:03
MTV Uutiset Livessä vieraina Maija-Liisa Peuhu ja Markku Pulli.

Salkkarit-fanien ja tekijätiimin suuresti kaipaamat Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu) ja Dahlia Mustavaara (Inkeri Mertanen) palaavat tuotantoon ja Pihlajakadulle.

Rakastetut Salkkarit-tähdet Maija-Liisa Peuhu ja Inkeri Mertanen jättäytyivät pois suosikkisarjasta koronapandemian vuoksi vuoden 2020 alussa. Nyt Peuhu ja Mertanen tekevät odotetun paluun kuvauksiin syksyn aikana. 

Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö kertoo, että aika on nyt kypsä paluulle, koska molemmat näyttelijät ovat kahteen kertaan rokotettuja ja ovat itse ilmaisseet halunsa palata kuvauksiin. 

– Kun silloin yli puolitoista vuotta sitten tuli julkishallinnon määräyksellä käsky, että yli 70-vuotiaat pois työpaikoilta, oli sitä noudatettava siinä silmänräpäyksessä. Silloin jäivät hyvät tarinat vaiheeseen. Onneksi pystyimme kirjoittamaan juonikuviot niin, että niistä ei koitunut haittaa kummallekaan hahmolle, Äijö muistelee. 

Ikävä jäi tekijöille ja erityisesti faneille. Tekijätiimi saanut lukuisia palautteita, jossa kysellään, milloin Ulla ja Dahlia tulevat takaisin. 

– Olen todella iloinen tästä ja uskon, että niin on moni muukin. Nyt on rokotukset saatu eikä varttuneemman väestön työntekoa enää rajoiteta.

– Olemme edelleen tuotannossa todella huolellisia hygienia-asioiden kanssa. Maija-Liisalle ja Inkerille on varattu omat erilliset pukeutumistilat, ja lisäksi varmistamme, että he eivät joudu odottelemaan studiolla kohtausten välillä vaan pääsevät tekemään kaikki kohtaukset putkeen. Pidämme myös huolen siitä, että studiolle ei päästetä turhaan tuotannon ulkopuolisia henkilöitä, Äijö kertoo. 

Molemmat näyttelijät ovat käväisseet kuvauksissa jo keväällä ja nyt syksyllä kuvauksia alkaa vähän kerrallaan, mutta koko ajan tihenevään tahtiin. 

– Molempien näyttelijöiden viesti on ollut se, että pääsisipä jo äkkiä takaisin kuvauksiin. He ovat kaivanneet näyttelijän työtä sekä tätä yhteisöä. 

Maija-Liisa Peuhu kommentoi paluutaan itse MTV Uutiset Livessä tiistaina 17.8. kello 9.30 alkaen. Voit lukea Inkeri Mertasen mietteitä paluusta täältä.

Salkkareiden tuotantoon saadaan tänä syksynä toinenkin yllätyspalaaja, kun Joonatanin rooliin paluun tekee BB-talossakin hurmannut Markku Pulli. Myös Pullin haastattelu luvassa MTV Uutiset Livessä kello 9.30 alkaen!

Uutena kasvona Salkkareissa tullaan näkemään Juho Orpana, joka esittää Robin-nimistä hahmoa.

Syksyn alussa Salkkareissa nähdään tuttuja kasvoja, kun muotiguru Sami Sykkö vierailee Pihlajakadulla ja auttaa tyyliään muuttavaa hahmoa.

C Moressa julkaistaan perjantaina 20.8. neljä ja maanantaina 23.8. peräti yhdeksän jaksoa. C Moressa esitettävät jaksot ovat normaalin mittaisia.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja