Salkkareissa peitto heiluu jälleen – hahmo päätyy pettämään

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Peppi on paljastanut Pietarille, että on tavannut Sergein. Pietari on pahana ja haluaa tietää, onko Sergei palannut Pepin takia. Peppi vakuuttaa, että Sergei on tullut ihan muista syistä.

Pietari vaatii Peppiä kertomaan poliisille Sergeistä, mutta Peppi ei halua ongelmia Taigan isälle. Pietari varoittaa Pepin olevan osasyyllinen, jos Sergei tekee jotain pahaa.

Alissa panikoituu, kun kohtaa Akin toimistossa Sergein, jonka luuli kuolleen. Alissa pakenee majatalosta paniikissa, minkä Sanni ja Janne panevat kummastuneina merkille. Aki huolestuu, kun Sanni kertoo nähneensä, kun Alissa poistui järkyttyneenä.

Aki menee Pihlajakadulle ja rimputtaa Alissan asunnon ovikelloa vastausta saamatta. Aki soittaa Lolalle ja pyytää tätä hälyttämään huoltomiehen avaamaan oven. Aki pääsee lopulta sisälle Alissan asuntoon. Alissaa ei näy silti missään. Aki soittaa Alissalle ja hämmästyy, kun kuulee puhelimen hälytysäänen Alissan huoneen suunnalta.

Tale ei saa Tiinaa pois mielestään. Hän saa Tiinalta viestin, jossa tämä kertoo yksinolon kotona ahdistavan. Tale päätyy valehtelemaan Sannille, että joutuu lähtemään illaksi töihin. Pian Tale saapuu Tiinan luokse, ja kaksikko päätyy intiimiin kanssakäymiseen.

Osa 3438: Paulan kantaan, Aaro Vaalanne.
Osa 3439: Rakkauden talennustila.
Osa 3440: Alissa äänestää katatonian vaaleissa.
Osa 3441: Aki ahdistuu laskeutuvista kivistä.
Osa 3442: Tälli lentää Pihlajakadulla. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat