Peitto heiluu Salkkareissa urakalla – nämä kaikki hahmot päätyvät ensi viikolla vällyjen väliin!

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:34

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Lari ja Kosonen viettävät illan yhdessä ja päätyvät yhdessä majataloon samaan sänkyyn. Tieto kantautuu myös Kallen korviin, kun hän kuulee Sannilta, että Lari yöpyy majatalossa.

Kosonen ja Kalle tapaavat myöhemmin, mutta Kosonen ei kerro yöpyneensä Larin luona. Lari seuraa kaksikon tietämättä piilosta Kososen ja Kallen tapaamista.

Peppi yrittää unohtaa mahdollisesti elossa olevan Sergein harrastamalla seksiä Pietarin kanssa. Pietari on häkeltynyt normaalia raisumman seksin jälkeen, mutta Peppi vakuuttaa, että hänen mieltään ei paina mikään. Pietari sanoo Pepille ensimmäistä kertaa, että rakastaa tätä.

Myöhemmin Peppi tunnustaa Kallelle, että miettii Sergeitä, joskin kieltää, että hänellä olisi enää tunteita Sergeitä kohtaan. Peppi päättääkin keskittyä ihanaan Pietariin. Peppi häkeltyy, kun törmää Sergeihin.

Aaro saapuu Evan luo ja saa Evan unohtamaan Jiri-harminsa. Eva ja Aaro ovat päätyä harrastamaan seksiä, kun Jiri soittaa ja kutsuu Evan takaisin töihin. Nella on tulossa kotiin Jirin luo, kun hän kuulee Evan luota kummallisia lyöntiääniä.

Osa 3433: Ulla, pukkari, muistisairas, Gunnari.
Osa 3434: Sateenbaarikansaa.
Osa 3435: Monica hyppii teinille.
Osa 3436: Aaron iltarukous.
Osa 3437: Tere menemäst, Ismo & Jutta. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat