Salkkarit-hahmo raivostuu pahemman kerran – päättää estää isää näkemästä poikaansa!

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:32

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Sanni suuttuu pahemman kerran ja käskee Talen pysymään poissa hänen ja Iljan elämästä. Sanni yrittää esittää Iljalle kotona reipasta, mutta itkee, kun poika ei huomaa.

Tale purkaa sydäntään myötätuntoiselle Karille, joka ehdottaa siskonpojalleen muuttoa Taalasmaille. Sanni puolestaan saa lohtua veljeltään Kallelta, joka lupaa järjestää Sannille sairauslomaa.

Tale kertoo Ullallekin kamalista käänteistä elämässään. Ulla suree Iljaa, joka joutuu elämään ilman isää. Tale uskoo kuitenkin, ettei Sanni estä häntä tapaamasta poikaansa. Myöhemmin Tale yrittää mennä Sannin luo, mutta Ismo ja Kalle estävät.

Peppi on hakenut Taigan luokseen, mutta vaivaantuu Jirin puhuessa isän tärkeästä roolista lapsensa elämässä. Peppi ahdistuu entisestään, kun Taiga kyselee jälleen Sergein perään. Peppi lupaa Pietarille, että ei anna Sergein tavata Taigaa. Pepin käy Taigaa sääliksi, kun tämä ikävöi isäänsä. Peppi päästää Sergein luokseen tapaaman Taigaa.


Kari törmää Lolaan ja ajautuu riitelemään tämän kanssa Benjaminin työskentelystä Herukassa. Kari ja Lola saavat välinsä lopulta sovittua. Kari pyytää Lolaa treffeille, mutta pettyy, kun Lola ei suostu omiin ongelmiinsa vedoten.

Osa 3453: Missä isi on?
Osa 3454: Evan sydäntä sydäntä särkee ee.
Osa 3455: Sannilla on kriisi, apua!
Osa 3456: Lola on pitkästä aikaa pilvessä.
Osa 3457: Käsi, joka peittoa heiluttaa.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat