Salkkarit-juonipaljastukset julki! Hahmon seksisalaisuus uhkaa paljastua

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Jiri livahtaa Lolan avaimilla Lolan kotiin. Jiri janoaa asunnossa kostoa, kun Lola palaakin paikalle. Jiri ehtii mennä piiloon, mutta häkeltyy, kun tajuaa Nellan olevan Lolan seurassa. Nella ja Lola alkavat puhua Jiristä.

Pietari paukkaa kyläilemään Kallen luo. Asiallisesta keskustelusta ei tule mitään, joten Pietari uhkaa Kallelle, että paljastaa kaikille sairaalassa ja muuallakin Kallen suhteen Teroon. 

Pietari yrittää kiristää Kallea tämän seksisalaisuudella. Järkyttynyt Kalle ajaa Pietarin pois. Pietari murehtii Jannelle, ettei tiedä onnistuiko hänen suunnitelmansa. Pietari ilahtuu, kun Peppi kertoo hoitovirheen selvityslautakunnan kokoontuvan Kallen pyynnöstä jo samana iltana. Pietari riemuitsee suunnitelmansa onnistuneen.

Camilla harmistuu, kun kuulee Sannilta, että Satu on yrittänyt jälleen olla yhteydessä häneen Tuulan hautajaisten järjestelyn tiimoilta. Dahlia kiinnostuu, kun Camillan vaikuttaa olevan tuskallista järjestää hautajaisia. Camilla tilittää työmatkalle suuntaavalle Noelille tuskaansa ja väittää katuvansa, että ei antanut Satun järjestää hautajaisia.

Osa 3502: Piilomaan pikku Jiri.
Osa 3503: Severi tekee kuorin.
Osa 3504: Kalle pitää humalanpalveluksen.
Osa 3505: Kari paukuttaa vanhaa kaveria.
Osa 3506: Aleksi on Salin eka Salin vika.  

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat