Kielletty rakkaus roihuaa! Salkkarit-hahmot päätyvät jälleen sänkyyn

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:34

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Lola tuskailee Herukan toimintakiellon kanssa. Hän myöntää Evalle ja Jirille olevansa pulassa. Eva syyttää yhä Lolaa nuorten Herukassa järjestämistä bileistä, mutta Jiri esittää Lolan edessä empaattista ja salaa sen, että on itse käräyttänyt Benjaminin alaikäisyyden viranomaisille. Lola uhoaa Jirille selvittävänsä vielä kavaltajansa.

Lola kertoo Herukan kohtalosta Alissalle. Alissa, jota Sergei on piinannut ennenkin, on varma, että syyllinen on Sergei. Lola hämmästyy, mutta uutista sulateltuaan vaatii, Pepiltä, että tämä kertoo, missä tämän kuolleeksi luultu ex-puoliso Sergei on.

Peppi säikähtää, mutta Pietari saa Lolan uskomaan, että Sergei on kuollut. Lola ei tiedä mitä uskoa ja menee kysymään Sergeistä ja ilmiantajan henkilöllisyydestä poliisilta. Kosonen ei paljasta Lolalle mitään. Pietarikin vakuuttaa, että syy Herukan tuhoon on Lolassa itsessään. Lola pettyy, menee Herukkaan ja ahdistuu nähdessään sen suljettuna.

Tale lupautuu Sannin intoilemaan parisuhdeiltaan, mutta kiirehtii tilaisuuden tullen tapaamaan Tiinaa. Kielletty rakkaus roihuaa jo ovella, ja pari päätyy sänkyyn. Tale tajuaa, että on onnellinen Tiinan lähellä, ja kaksikko haaveilee yhteisestä tulevaisuudesta Iljan ja Rasmuksen kanssa. Tale lupaa Tiinalle, että tekee suuren päätöksen vielä samana iltana 

Osa 3448: Lola on leskitien kulkija.
Osa 3449: Ismo haluaa puodin huipulle.
Osa 3450: Akin työpaikalla on dumppatuokio.
Osa 3451: Tale ja Sanni - tahdonko?
Osa 3452: Me ei olla enää me. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat