Salkkarit-juonipaljastukset julki! Hahmon himot Kari Taalasmaata kohtaan heräävät – luvassa intiimi hetki

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:44

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aki naljailee Ismolle tämän kaupan välipalavalikoimasta. Akiin ärtynyt Ismo juoruaa Ullan kanssa ja kuulee, ettei Akin ja Sannin välillä ilmeisesti ole mitään. Myöhemmin Ismo näkee Akin ja Sannin yhdessä kaupungilla ja kummastuu.

Lolan himot Karia kohtaan heräävät ja hän saa Alissan jättämään kaksikon kahden. Kari äityy muistelemaan Lolan luona Lindan kanssa asunnossa koettuja hetkiä. Muistelun myötä Kari ymmärtää, että on päässyt lopullisesti yli Lindasta ja päätyy viettämään intiimin hetken Lolan kanssa.

Alissa vie Tommin majataloon, jossa kaksikko pääsee kuittailemaan Akille Tommin ravivoitosta. Rakastuneen Alissan onnea ei näyttäisi pilaavan mitään. Tommi saa kuitenkin salaperäisen puhelun, ja mies jää harkitsemaan soittajan tarjousta.

Viola ei kykene teeskentelemään äidilleen, että kaikki on hyvin ja murtuu itkuun. Viola masentuu, kun Linda ei tiedä, milloin vapautuu vankilasta. Violasta huolestunut Linda käskee Aaroa ryhdistäytymään Violan huoltajana, ennen kuin Violan tilanne pahenee entisestään. Lindan huoli osoittautuu kaikkien kauhuksi aiheelliseksi.

Osa 3536: Ismon ja Akin murkinakina.
Osa 3537: Reunalla.
Osa 3538: Pohjalla.
Osa 3539: Synkimmälläkin pilvellä on häpeäreunus.
Osa 3540: Nuorena Nizza väännettävä.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat