Salkkareihin uusi hahmo! Tällainen on näyttelijä Elina Niskasen esittämä Anniina

Kevätkauden päätösjaksossa selviää, että Salkkareihin saapuu uusi hahmo Anniina.

Salatut elämät -sarjaan saapuu uusi hahmo, kun näyttelijä Elina Niskasen esittämä Anniina astelee osaksi Pihlajakadun poppoota. 

Niskanen kuvaa roolihahmonsa Anniinan olevan jalat maassa seisova, maanläheinen tyyppi, joka on luonteeltaan reipas, vilpitön ja avoin.

– Sellainen hyvä tyyppi, hän summaa. 

Hahmosta löytyy Niskasen mukaan myös "ärtsy puoli", mikä ilmenee tietyissä tilanteissa. 

Niskasen on täytynyt sisäistää Anniinan roolia varten uusia tietoja ja taitoja. Hän kertoo hahmonsa ammatin olevan sellainen, josta hän ei itse tiedä tuon taivaallista.

– Olen tehnyt taustatyötä. Konsultoin ihan ensimmäiseen kohtaukseeni henkilöä, joka tietää näistä asioista enemmän, hän vihjaa.

Niskanen on kotoisin Kuopiosta ja kuvailee olevansa paljasjalkainen savolainen, joka on nyttemmin asunut jo pidemmän aikaa Helsingissä. Niskanen on tehnyt esiintyviä taiteita, muun muassa musiikkia ja teatteria pienestä pitäen. Hän kuvaa musiikin olleen ensimmäinen rakkautensa. Kiinnostus näyttelijäntyötä kohtaan heräsi puolestaan lukioikäisenä. 

Niskanen on tehnyt näyttelijäntaiteen perusopinnot Teatterikorkeakoulun avoimella puolella. Hän on esiintynyt uransa aikana teatterissa sekä pienemmissä tv-rooleissa ja mainoksissa. Lisäksi hän valmistui taannoin graafikoksi Lahden muotoiluinstituutista.

Niskanen kävi muutama vuosi sitten Rantabaari-sarjan koekuvauksissa, muttei tuolloin saanut kyseisestä sarjasta roolia. Nyttemmin häntä pyydettiin Salkkareiden koekuvauksiin, ja hän uskoo tämän johtuneen aiemmista Rantabaari-koekuvauksista.

– Jäin vissiin mieleen, hän sanoo. '

Eva ryntää autotielle 1:33
Salkkareiden kauden päätöskohtaus

Salatut elämät jää kesätauolle ja palaa syksyllä uusin jaksoin. Aiemmat Salkkarit-kaudet keväästä 2024 kevääseen 2020 löydät MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat