Mainos

Salkkareihin uusi kasvo – tämä kaunotar astuu Iidan saappaisiin

Salatuissa elämissä nähdään toukokuussa uusi kasvo, kun Iidaa näyttelevä Rosa Rusanen jää hetkeksi tauolle sarjasta.

Salatuissa elämissä vuodesta 2011 Iida Mustosta näytellyt Rosa Rusanen, 23, siirtyy hetkeksi syrjään Salkkareista. Rusasen polvessa oleva tulehdus on pakottanut naisen vuodelepoon.

Häntä tuuraamaan Salkkareihin sekä kesällä nähtävään nettisarjaan tulee helsinkiläinen Pinja Kanon, 26. Kanon nähdään ruudussa ensimmäisen kerran huhtikuun lopulla.

– Tulin mukaan todella vauhdilla, ja olen yrittänyt tutustua roolihahmoon katsomalla vanhoja jaksoja ja lukenut netistä roolihahmosta, Kanon sanoo.

Lisäksi Kanon näyttelee yhdessä Johanna Puhakan ja Kerttu Rissasen kanssa kesällä Katsomossa nähtävässä Salattujen elämien nettisarjassa Bikineitä ja timantteja

– Oli todella kiva kuulla, että pääsen mukaan sarjaan edes joksikin aikaa. Nettisarjan käsikirjoitus on todella koukuttava, ja on hienoa päästä tekemään töitä Johannan ja Kertun kanssa. 

Hän päätyi sarjaan ystävänsä, Eva Tammista näyttelevän Tiia Elgin vinkistä.

– Olemme Tiian kanssa ystäviä, ja hän kehotti minua hakemaan sarjaan. Kävin koekuvauksissa viime keväänä ja tykästyin heti tähän työporukkaan. Kaikki ottivat minut heti ilolla vastaan. Helmikuun lopulla sainkin puhelun roolittajalta ja minua pyydettiin Iidan roolin sijaiseksi. Kameralle näytteleminen on uutta ja jännittävää, sillä tätä ennen olen tehnyt ainoastaan teatteria. 

Ennen Salattuja elämiä Kanon on toiminut musiikkihommissa keikka-dj:nä.

 – Viihdeala on tullut minulle tutuksi vuosien varrella. Kaipasin jotakin hieman stabiilimpia työtä ja erityisesti Helsinkiä. Tämä työtarjous tuli siis hyvään aikaan, Kanon sanoo. 

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30. Jaksot Katsomossa ennakkoon edellisenä iltana klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja