Salkkareiden uusi tähti ystävystyi "vihamiehensä" kanssa: "Oikeasti tykkään hänestä tosi paljon"

Salattuihin elämiin saapuu Sabrina, joka herättää taatusti tunteita faneissa - näyttelijä Ilona Chevakova kertoo, millaista on heittäytyä Pihlajakadun maailmaan 5:54
MTV Uutiset Live: Salattuihin elämiin saapuu Sabrina, joka herättää taatusti tunteita faneissa – näyttelijä Ilona Chevakova kertoo, millaista on heittäytyä Pihlajakadun maailmaan

Salatut elämät -sarjan tuore tähti Ilona Chevakova kertoo ystävystyneensa vastanäyttelijänsä Nora Rinteen kanssa. 

Hiljattain suosikkisarjaan liittynyt näyttelijä Ilona Chevakova kertoo löytäneensä paikkansa kivasti työyhteisön sisällä. 

Chevakova näyttelee sarjassa osana Mustavaarojen sukua Sabrina-nimisen hahmon roolissa. Sabrina on tulisissa väleissä Nora Rinteen esittämän Camilla Mustavaaran hahmon kanssa. 

– Mehän olemme vihamiehiä, mutta ei olla oikeasti vihollisia. Oikeasti kyllä tykkään hänestä tosi paljon, Chevakova kertoo. 

– Olen viihtynyt todella hyvin. Ihan mahtava työporukka. Ei voi muuta kuin kehua jokaista. Olen tykännyt tehdä todella paljon töitä Noran kanssa. Meillä on todella hienoja keskusteluja. Olen pystynyt ottamaan häneltä paljon oppia.

Näyttelijä kertoo saaneensa palautetta sarjan katsojilta. 

– Palautetta on tullut laidasta laitaan. Joku sanoi, että minä inhoan tota ja kauheaa ämmää. Toiset taas sanovat, että mahtava näyttelijä. Minusta tuntuu, että ihmiset vähän sekoittavat minut roolihahmoni kanssa. 

Näyttelijä kertoo viihtyvänsä vapaa-ajallaan perheensä parissa. 

– Minulla on mies ja kaksi vuotias poika. Meillä on kyllä aikamoinen uhma kotona. Luulen, että hänestäkin tulee joku showmies vielä.

Chevakova kertoi kuulumisistaan Teräsleidit-elokuvan ensi-illassa. 

Lue myös:

    Uusimmat