Juonipaljastuksia! Salkkarit-hahmo saa kylmäävän puhelun – poliisit päättävät lopettaa kadonneen Elinan etsinnät

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Elinan etsinnät eivät edisty. Kari ja Noel kyllästyvät odotteluun ja päättävät mennä Noelin tutun toimittajan avulla televisioon hankkimaan asialle huomiota. Noel kertoo suorassa lähetyksessä perustamastaan vihjepuhelimesta. Kari saa idean hyötyä hetkestä myös Taalasbissen nimissä.

Jere kutsuu Ainon, Tomin ja Kiiran luokseen. Aino ja Tomi kiusaantuvat, ja Jere ehtii huomata näiden kummalliset välit. Jere ottaa asian puheeksi säikähtävän Tomin kanssa.

Tomi ja Aino potevat valtavaa syyllisyyttä siitä, että ovat pettäneet Jereä ja Kiiraa. He päättävät suhtautua toisiinsa jatkossa neutraalisti, mutta päätyvätkin jälleen sänkyyn.

Lasse pettyy nähdessään Nellan ja Henrikin taas yhdessä. Lasse houkuttelee Nellan pois Henrikin seurasta. Nella pakottaa Lassen tunnustamaan, että tämä erotti heidän tahallaan. Samaan aikaan Henrik pyytää Akilta apua Lassen pehmittämiseksi.

Nella tekee päätöksen Henrikin suhteen. Hän ei voi mitään sille, että tuntee yhä pientä kaihoa Kristiania kohtaan.

Noel saa mystisen puhelun ja on varma, että tunnistaa Elinan hengityksen. Noel ja Kari rientävät poliisiasemalle ja saavat Lindalta ja Joannalta moitteet omapäisestä toiminnasta Elinan katoamisen julkistamisessa. Noelin tuohtumus kasvaa, kun Joanna ja Linda vakuuttavat, etteivät he voi etsiä Elinaa, mikäli tämä ei halua itse ilmaantua maisemiin.

Aino ja Tomi peittelevät syyllisyyttään seurustelukumppaneiltaan. Jere jää yöksi Ainon luokse. Aamulla, Jeren vielä nukkuessa, Aino saa viestin Tomilta, että tämän kello on jäänyt Ainon huoneeseen.

Miki ja Susu ilahtuvat, kun molemmat suhtautuvat toisiinsa lämpimän ystävällisesti. Susu menee mietteliääksi, kun Aki vihjaa haluavansa edetä askelta pidemmälle heidän treffailussaan. Susu päättää Marikan kannustuksesta kutsua Akin treffeille illaksi, mutta lähettääkin illanviettokutsun huomaamattaan vahingossa Mikille. Akia puolialastomana odottava Susu ahdistuu, kun paikalle saapuukin kukkakimppua kantava Miki.

Aaron ja Jutan luona piilotteleva Mira lupaa, että saa asiansa pian kuntoon ja valehtelu loppuu. Isänsä käytöksestä huolestunut Linda tuppautuu Aaron ja Jutan luo ja ällistyy, kun tajuaa, että Mira asuu kaksikon luona.

4001: Ei töllömpää, Kari
4002: Henrik järjestää lassenkutsut
4003: Aino lataa horonavilkun
4004: Salla on ihan möksis ja töksis
4005: Mira on uksinainen

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja