Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Salla ehdottelee tuhmia Ismolle – mies häkeltyy ehdotuksesta

4:04:46
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jutta myöntää Iidalle, että on edelleen kiinnostunut Aarosta. Jutta törmää Lasseen, joka on yhä katkera heidän eronsa takia. Aaron ja Lassen välillä vatvova Jutta hämmästyy, kun Iida varoittaa Jutan miesongelmien kuulostavan tutulta.

Benjamin ja Severi ovat menossa auttamaan Annaa. Severi joutuu jäämään kotiin, mutta Benjamin ei luovuta. Benjamin palaa Annan kotitalolle ja hämmästyy.

Anna kertoo, että muuttaa äitinsä uskonlahkon luokse, koska tämä on hyvin uskovainen ja uskoo lahkon parantavan Annan leukemian.

Aki vannoo Susulle, että aikoo vaalia yhä Camillan toivetta ja tahtoa. Aki tyrmistyy, kun kuulee, että Salla omistaa Amandan, Camillan silmäterän.

Jere kuulee outoa ääntä kahvilan takahuoneessa. Jere herää yöllä tunteeseen, että joku hiippailee kahvilassa, mutta ei näe ketään. Lopulta hän tekee kahvilan salahuoneesta yllättävän löydöksen.

Salla murtuu Ismon edessä ja tunnustaa salanneensa, että on eronnut Jarkosta. Salla lämpenee Ismon tuesta niin paljon, että ehdottaa Ismolle yhteistä lemmiskelyhetkeä. Ismo hämmästyy Sallan ehdotuksesta.

Kallen toiveet mukavasta illanvietosta nousevat, kun Lauri suostuu hänen ehdotukseensa kokata tämän luona. Ilta saa kuitenkin oudon käänteen.

3875: Benjamin Taalasmaa – prinssi vai pressukka?
3876: Anna saa lymytyttöpatsaan
3877: Monica ja moninaiset tahtotilat
3878: Salla elää kuin Peltosessa
3879: Sabrinan Ainoa toivo

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja