Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Sabrina näkee vihdoin vainoajansa kasvot

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jiri ei pysty antamaan anteeksi Evalle. Lasse on huolissaan Evan voinnista. Tammisilla Eva turhautuu Nadjan itkuun ja käskee tämän pitämään turpansa kiinni.

Jere on nähnyt unessa vainoajan kasvot. Aino innostuu ja kirjaa ylös muistikuvia Jereltä, joka kuitenkin muistuttaa, että kyseessä oli vain uni.

Sabrina saa suostuteltua Mikin hankkimaan epävirallisesti piirtäjän, jolle Jere voi kuvailla näkemäänsä miestä. Sabrina, Sampo, Aino ja Miki seuraavat jännittyneenä vierestä, kun Jere aloittaa kuvailemisen. Sabrinalle näytetään vainoajan kuva, jota hän jää katsomaan.

Susu näkee Kallen uudessa työssään talonmiehenä. Susu antaa ymmärtää, että Kallea tarvitaan enemmän sairaalassa. Kalle päättää hakea takaisin lääkäriksi.

Mira huolestuu salaa, kun Aino muistuttaa häntä vuokran erääntymisestä. Myöhemmin Mira väittää Violalle, että taloutensa on kunnossa. Severi ja Benjamin kiinnostuvat Miran rahatilanteesta ja alkavat pelätä, että Mira on lupauksistaan huolimatta alkanut tapailla miehiä rahasta.

Sairaalaan töihin palannut Kalle törmää uuteen komeaan hammaslääkärin, Lauriin. Paikalle tulee myös Susu, joka ilahtuu Kallen paluusta.

Salla palaa Helsinkiin ja haukkuu heti ensi töikseen Evan Ressun häiden pilaamisesta. Ressu ei saa kerrottua äidilleen, että hänestä on tulossa isä.

Aki lupaa koomassa makaavalle Camillalle, ettei aio luovuttaa tämän suhteen. Samaan aikaan Aki saa Susulta huonoja uutisia.

3855: Rakkaudella, Jiri
3856: Sabrina ja pahan kasvot
3857: Viola ja Massi-Alma
3858: Sallatut Elämät
3859: Tyttö sinä olet sairas

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja