Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salkkarit-kaksikko löytää kidnapatun Sabrinan kuolinilmoituksen – vihje johdattaa hautapaikalle

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Eva havahtuu salaa, kun kuulee Jiriltä, että Linda on viettänyt paljon aikaa töissä ja on ollut yötäkin poissa. Evan epäilyt Lindan suhteen kasvavat, kun hän näkee Lindan ja Mikin hymyileväisinä yhdessä.

Noel ja Elina ajautuvat suudelmaan, mutta Elina keskeyttää suudelman ja lähtee.

Sampo tuskastuu, kun ei keksi mitään keinoa Sabrinan pelastamiseksi. Sampo saa toiveenkipinän, kun Aino arvelee, että Sabrinan kuolinilmoitukseen on upotettu vihje tämän löytöpaikasta. Aino ja Sampo äimistyvät, kun kirjoittavat Sabrinan synnyin- ja kuolinajan verkkoselaimeen. Sampo ja Aino hämmästyvät, kun vihjeet vievät heidät hylätylle yläasteelle.

Ismo pettyy, kun Kalle ja Ressu vihoittelevat hänelle edelleen. Ismo lähtee Gunnarin kanssa saunomaan ja tilittää syyllisyyttään, mutta saa Gunnarin avulla hieman toivoa. Ismo pettyy, kun Kalle ja Ressu eivät ole valmiita sovintoon. Hän häkeltyy, palaa kotiin.

Sampo ja Aino rientävät koulun takapihalle ja ahdistuvat nähdessään maan olevan myllätty puun luona. Sisarukset päättelevät Sabrinan olevan haudattu sinne.

Aaro valittelee Lindalle, kun ei ole kuullut Dahliasta mitään. Linda kannustaa isäänsä ja uskoo, että Dahlia kaipaa nyt rauhaa.

Kalle alkaa pohtia edesmenneiden Sannin ja Talen asunnon vuokraamista isänsä kannustamana. Linda keksii tuoda paikalle Mikin, joka etsii asuntoa perheelleen. Kalle ei kuitenkaan innostu ajatuksesta.

Susu ja Miki ihastuvat asuntoon ja kutsuvat vastentahtoisen Kallen syömään maanitellakseen tämän vuokraamaan asunnon. Lohduttoman Kallen pasmat menevät sekaisin, kun hänelle kaadetaan viiniä, jota Kallen houkuttaisi juoda.

3817: Mustavaarat, Kaukovaarat ja internetin vaarat
3818: Sabrinan tunti alkaa
3819: Sabrinan tunti loppuu
3820: Arkun jälkeen on pelkosää
3821: Viola ja rakkauden tukikilari

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja