Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo sairaalassa kriittisessä tilassa – munuaisen luovuttaja löytyy yllättävältä taholta

0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Viola on laittanut hänen ja Miran seurustelun jäihin, kun tajuaa Miran häpeävän häntä. Nella haukkuu Miran ja tämä pahoittaa mielensä. Itkuinen Viola yllättyy, kun Mira pitää tälle puheen koulun keskusradion kautta.

Elina ja Samuli viihtyvät toistensa seurassa, mutta Elinaa kaivertaa eräs asia. Hän päättää avautua Samulille  asiasta ja kertoo suhteestaan entiseen rakastajaansa, jonka henkilöllisyyden hän pitää salassa. Elina paljastaa, että hän jätti Tuomon rakastajansa vuoksi. Hän ei kuitenkaan koskaan enää nähnyt rakastajaansa, vaikka heidän piti tavata hotellilla.

Tale saa viestin ja väittää Sannille joutuvansa lähtemään talonmieshommiin. Todellisuudessa Tale kohtaa entisen rakastettunsa Tiinan. Elina ja Samuli näkevät Talen ja Tiinan yhdessä ja myöhemmin Elina utelee asiasta Talelta.

Sabrina näkee Pihlajakadulla vieraillessaan Noelin ja Sampon poistuvan samasta asunnosta. Myöhemmin Samuli näkee Sampon ja Sabrinan yhdessä majatalossa ja varoittaa Sabrinaa Samposta. Sabrinan epäilykset heräävät ja hän kohtaa puistossa vainoajansa.

Lasse makaa sairaalassa kriittisessä tilassa. Jiri huolestuu, kun Lasselle ei tunnu löytyvän sopivaa munuaista. Aika käy vähiin, kunnes perhe saa helpottavan viestin, että sopiva luovuttaja on löytynyt.

3781: Juonto kutsuu, Viola
3782: Meidän laulumme
3783: Joku, jonka joskus tunsin
3784:  Kudos tai ulos, Jiri
3785: Olet vainoain

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja