Salattujen elämien juonipaljastuksia! Hahmo tuupertuu yllättäen – kiidätetään sairaalaan kiireelliseen leikkaukseen

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. Myös ensi viikolla Salkkareista nähdään vain neljä jaksoa tilapäisten ohjelmistomuutosten vuoksi. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Susun nolostus kiinnijäämisestä Akin kanssa kasvaa, kun lapset syyttävät häntä päivänsä pilaamisesta. Susu syyttää itseään tapahtuneesta. Samaan aikaan Miki on salaa hyvin tyytyväinen onnistuttuaan näpäyttämään Susua. Kaksikko ajautuu riitaan ja Miki purkaa suuttumuksensa hakkaamalla Akin ulko-ovea. Yhtäkkiä hän tuntee olonsa huonoksi ja menettää tajuntansa.

Jutta ja Aaro kuulevat Violalta, että tämä on pääsemässä yli Mirasta. Pari säikähtää outoa kolinaa hämärällä kadulla. Kaksikko palaa myöhemmin paikalle ja näkee kodittoman tytön pakenevan. Jutta huolestuu tytön puolesta ja haluaisi auttaa. Jutta päättää Kallen kannustamana mennä etsimään ja auttamaan tyttöä. Jutta löytää tytön, joka on Mira.

Lasse syyttää Severiä karkaamisesta kesken töiden ja Amandan pohjakassan varastamisesta. Hän muutattaa Severin rangaistukseksi takaisin Sievisille ja pakottaa tämän korvaamaan varastetut rahat työllä Amandassa. Vasten tahtoaan Amandaan töihin joutunut Severi vaikuttuu kivasta ja upeasta Cindystä välittömästi.

Miki makaa tajuttomana kerrostalon edessä. Kalle ja Ismo pelastavat Mikin, joka kiidätetään leikkaukseen. Susu hämmästyy kuullessaan Kallelta Mikin leikkauksesta.

Viola juttelee Nellan kanssa ja uskoo Miran lähteneen pois Helsingistä. Samaan aikaan toisaalla Jutta on tuonut ruokaa kodittomalle Miralle, jota ei tunnista.

Kalle taipuu Ismon suostuttelusta kokeilemaan Tinderiä. Kalle ahdistuu Tinderin selailusta, sillä pelkää, ettei kelpaa kellekään kunnon miehelle. Kallen ahdistus omasta riittämättömyydestään kasvaa ja hän luovuttaa Tinderin suhteen. Kallen Tinderiä salaa selaamaan jäävä Ismo mätchää Kallen Juho-nimisen miehen kanssa ja alkaa kirjoitella tämän kanssa.

Kari joutuu suostumaan, kun Linda pyytää Karia ottamaan Taalasbissen mainoskuvat hänestä valokuvaajan sijasta itse. Sampo kummastuu, kun löytää salamyhkäisen Karin Lindan luota.

3977: KonElina –varastoimisen taika
3978: Miki ja pahahaava
3979: Ainolle puhaltavat uudet huulet
3980: Juho88, tulin tänne takiasi

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja