Salibandyliitto aloittaa yt-neuvottelut – "Nyt on menossa inhimillinen kriisi"

Koronaviruspandemia iskee rajusti myös Salibandyliittoon, joka aloittaa yt-neuvottelut.

Salibandyliiton tiedotteen mukaan lomautusten tai osittaisten lomautusten arvioidaan kestävän enintään 90 vuorokautta. Lisäksi liitto joutuu sopeuttamaan talouttaan ja tekemään säästötoimia.

Salibandyliitto päätti ylimääräisessä etäkokouksessaan tukitoimistaan seuroille. Liiton hallitus alentaa ensi kauden sarjojen osallistumismaksuja. Alennusten takia liiton tulovirta vähenee noin 285  000 eurolla.

Hallitus päätti jäädyttää pelipassimaksut päättyneen kauden tasolle, mikä vaikuttaa liiton talouteen noin 42  000 euroa miinusmerkkisesti.

Lisäksi hallitus päätti helpottaa seurojen taloutta antamalla enemmän maksuaikaa ensi kauden osallistumismaksuihin. Tämän seuroille myönnetyn lyhytaikaisen rahoituksen arvo on noin 800  000 euroa.

–  Nyt tarvitaan uusia avauksia opetus- ja kulttuuriministeriön suunnasta ja käännellään oman yhteisön lähellä olevia kiviä ja mahdollisuuksia. Pitää myös muistaa, että nyt on menossa inhimillinen kriisi, jonka rinnalla salibandy on pieni, mutta meille tärkeä asia, Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen sanoi tiedotteessa.

Salibandyliitto päätti lajin sarjakaudet maaliskuussa koronaviruspandemian takia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja