Salatut elämät -tähti Tiia Elg huomasi yllättävän eron ensimmäiseen raskauteen verrattuna – yhtäkkiä inhokkiruoasta tulikin suosikki

4:55
Salatut Elämät -tähti palasi Salattuihin Elämiin äitiyslomansa jälkeen. Pian näyttelijä saa toisen lapsen.

Salkkarit-näyttelijä saa toisen lapsen marraskuussa. 

Salatut elämät -sarjassa Eva Tammista näytteleväTiia Elgodottaa innolla syksyn kuvauksia. Käsikirjoitus oli lyönyt hänet täysin ällikällä. 

– Luulin, että Evan elämässä on tapahtunut jo kaikki ja mikään hänen kohdallaan ei voi enää yllättää. Tämä syksy kyllä yllätti täysin, käsikirjoittajat ovat lisänneet kierroksia, Elg toteaa. 

Elg saa toisen lapsen marraskuussa. Elgilla ja hänen puolisonsa Alexey Smolyaninovin esikoistytär syntyi vuoden 2019 huhtikuussa. Näyttelijä kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin ja raskaus ei ole estänyt häntä töitä tekemästä, kun sarjan kuvaukset starttasivat viime viikolla. 

– Kotona vietämme vauhdikasta arkea: taaperon vauhti kasvaa ja minun vauhti hidastuu,  tämä yhtälö tuottaa mukavasti haastetta arkeen.

Elgin yksi vuotiaalle tyttärelle kerrotaan lähes päivittäin tulevasta pikkuveljestä. 

– Kyllä hän osoittaa silloin tällöin vatsaani ja toteaa vauva, eihän todellisuudessa yksi vuotias vielä ymmärrä, että hänelle on tulossa sisar. 

Ensimmäisessä raskaudessa Elgillä oli enemmän pahoinvointia kuin toisessa. Sen sijaan verenpaine on ollut normaalia alhaisempi. Näiden lisäksi hän on huomannut raskaudessa hauskan piirteen. 

– Kun odotin tyttöä, olin pullahiiri ja teki mieli makeaa. Nyt puolestaan himoitsen kaikkea suolaista, jopa meetwurstia, jonka hajukin ällötti minua ensimmäisessä raskaudessa. Elg naurahtaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja