Salkkarit-tähti Tiia Elg muistelee tyttärensä ristiäisiä: "Itkin koko kasteen ajan"

14:22
Viihderaadissa mukana Salkkarit-tähti Tiia Elg.

Näyttelijä Tiia Elg suunnittelee jo tulevan lapsensa ristiäisiä. 

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Tiia Elg muistelee Instagram-tilillään esikoisensa ristiäisiä. Tyttö syntyi näyttelijälle ja hänen puolisolleen Alexey Smolyaninoville huhtikuussa 2019. 

Elg julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa kaulakkain miehensä ja pienokaisensa kanssa.

– Mä en kestä meidän naamoja tässä kuvassa: niin innoissaan, onnellisina, tohkeissaan, liikuttuneina ja ylpeinä, Elg aloittaa kuvan yhteyteen julkaistun kirjoituksensa. 

Elg kertoo, että pienokainen oli saanut juuri ennen kuvanottoa nimensä ja vanhemmat poseerasivatkin kameralle "rakkauden humalluttamina". 

– Mä nyyhkytin - ei anteeksi - itkin lähes koko kasteen ajan. Mä itken aina läpi toimituksen: häät, ristiäiset, lista jatkuu, Elg kirjoittaa. 

Näyttelijä kertoo, että he pitivät ristiäiset kotonaan ja koko suku oli kutsuttu koolle. Tilaisuudessa heillä oli esiintymässä solisti, joka oli löytynyt papin suosituksesta. 

– Hän aloitti juhlan laulamalla kappaleen, jota mun molemmat rakkaat mummit lauloi mulle, kun olin pieni. Se riitti siihen, että mä pillitin loppuajan. Lopuksi hän lauloi Mestaripiirroksen, varmaan paras biisi ristiäisiin/nimiäisiin. Yhtäkaikki, jäin taas fiilistelemään. Osittain siksi, että seuraavat ristiäiset pyörivät jo mielessä.

Elg suunnitteleekin jo seuraavia ristiäisiä. Hän saa toisen lapsen marraskuussa. Näyttelijä on paljastanut myös tulevan pienokaisen sukupuolen, pariskunnalle tulee poika

– En hirveästi muuttaisi mitään verraten edellisiin. Tietenkin värimaailman, sekä ollaan harkittu, että tällä kertaa pidettäisiin kastejuhla kirkossa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja