Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilaisen elämään kuuluu rakkautta: "Tämän jälkeen uskon, että se oikea on olemassa"

8:53
Jasmin Voutilainen avoimena julkisuuden varjopuolista MTV Uutisten haastattelussa.

Näyttelijätähti on seurustellut vajaan vuoden Love Island -sarjasta tutun Ville Toivosen kanssa. 

Näyttelijä Jasmin Voutilainen odottaa jo innolla töihinpaluuta. Kuvaukset Salatuissa elämissä starttaavat hänen osaltaan tänään torstaina (13.8.) Voutilainen näyttelee sarjassa Aino Kaukovaaraa

Kesän näyttelijä vietti rauhallisesti kotonaan Helsingissä poikaystävänsä, Love Island Suomi -sarjasta tutun Ville Toivosen kanssa. 

– Minun oli tarkoitus käydä mökillä, mutten viitsinyt sinnekkään lopulta mennä, kun isovanhempani kuuluvat riskiryhmään. On ihana palata töihin, sillä tuntuu, että tulen hulluksi, kun ei ole seitsemään viikkoon ollut rutiineja, Voutilainen kertoo. 

Voutilaisella ja Toivosella tulee ensimmäinen vuosipäivä syyskuussa. Pariskunta ei asu vielä yhdessä, mutta tapaavat toisiaan usein, sillä he asuvat lähekkäin. 

Pari viikkoa sitten pariskunnan koirat tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Voutilaisella on kaksi venäjäntoy-terrieriä, jotka painavat enimmillään kolme kiloa. Villellä on puolestaan rescue-koiria, joiden paino on noin 20-30 kiloa. 

– He tulivat hyvin toimeen. Nyt ollaan pystytty myös yökyläilemään toistemme luona, joka aiemmin tuotti haasteita, kun omille koirille piti hankkia hoitaja. Isommat koirat osavat hienosti varoa pienempiä ja he nukkuvatkin jo vierekkäin. Myös nimet sopivat yhteen, sillä minun toinen koirista on nimeltään Nala, Villen Simba, Voutilainen naurahtaa.

– Edelleen toki pitää muistaa olla varovainen. Mutta nyt, kun tiedämme, että koirat tulee keskenään toimeen, niin voisi jossain kohtaa miettiäkkin yhteenmuuttoa. Meillä on kuitenkin tällä hetkellä hyvä näin, hän jatkaa. 

Onnen kyyneleitä 

Voutilaisen kesän kohokohta oli Toivosen viime viikonloppuna järjestemät yllätyssynttärit. Toivonen oli järjestänyt yllätystä pari kuukautta ja ystävät olivat olleet myös mukana siinä. 

– Meillä oli viime viikolla peräkkäisinä päivinä synttärit ja tarkoituksena oli mennä illalliselle. Yhtäkkiä silmäni sidottiin ja vietiin saunatilaan, jossa oli kaikki rakkaat ystäväni. 

Ilta oli sujunut karaoken ja hauskanpidon merkeissä. Toivonen oli järjestänyt rakkaalleen vielä yhden yllätyksen. 

– Ajattelin, että ei tässä enempää yllätyksiä voisi enää tulla, niin yhtäkkiä minut pyydetiin terassille ja ilmoitettiin, että vielä tulee yksi biisi. Ville oli sanoittanut musiikkia tekevien ystäviensä kanssa minulle biisin. Se kertoo meidän rakkaudesta ja tapaamisesta. Kyllä siinä kohtaa itku oli aika herkässä. Olen ollut tämän viikon oikeassa rakkauspuuskassa. Mitä enemmän kuuntelen sitä, niin sitä enemmän itku tulee. Onnen itku on parasta, mitä maailmassa on. Ihanan miehen olen löytänyt. 

Pariskunta tutustui, kun valokuvaajana työskentelevä Toivonen oli ollut kuvaamassa Voutilaista. Heillä löytyi heti yhteinen sävel. 

– Jo ensi hetkestä lähtien tiesi mitä toinen ajatteli, vaikkei sanonut mittän. Tuntuu kuin olisin tuntenut Villen kauemmin, mitä todellisuudessa olen. Olemme kokeneet alle vuoden aikana niin paljon hyviä hetkiä. Nyt voin sanoa, että tämän jälkeen uskon, että se oikea on olemassa. Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja