Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilaisen pitkäaikainen haave kävi vihdoin toteen – Ville-rakas järjesti täydellisen yllätyksen

Salkkareiden Jasmin Voutilainen avautuu julkisuuden varjopuolista 5:55
Jasmin Voutilainen avoimena julkisuuden varjopuolista.

Salkkareista tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen sai kokea viikonloppuna iloisen yllätyksen syntymäpäivänsä kunniaksi.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen täytti 5. päivä elokuuta 25 vuotta. Näyttelijä julkaisi perjantaina 7. elokuuta Instagramin Stories-osiossa videon, jossa kertoo olevansa menossa synttäri-illalliselle.

Hänen puolisollaan, Love Island -sarjasta tutulla Ville Toivosella oli kuitenkin muita suunnitelmia, hän järjesti rakkaalleen yllätyssynttärit. 

Toivosen kanssa samalla Love Island Suomi -kaudella ollut Veera julkaisi Instagramissaan yhteiskuvia Voutilaisen kanssa sekä yhden kuvan silminnähden yllättyneestä päivänsankarista.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuvien yhteydessä Veera kertoi syntymäpäiväjuhlien taustoista. 

– Rakas ystäväni Jasmin on puhunut niin pitkään ku ollaan tunnettu, et sen yks toive oli, et joku järkkäis sille yllätyssynttärit, Veera kirjoittaa ja paljastaa samalla, kuinka ystävän vihdoin onnistunut haave toteutettiin.

– Mä ja kaikki muut Jasminin parhaat kamut odotettiin samassa tilassa päivänsankaria saapuvaksi ja pitää sanoo et HYVÄ PRÄNKKI. Tänään toinen rakas ystäväni Ville toteutti Jasminin toiveen. Rakastan sua Jasmin, hyvää synttäriä, Veera kirjoittaa. 

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Voutilainen julkaisi lauantaina omalla tilillään kuvan, jossa hän istuu yllättyneen ja liikuttuneen näköisenä puolisonsa kainalossa. Hän paljastaa, että sai kuulla juhlissa myös Villen yhdessä kahden ystävänsä kanssa hänelle kirjoitetun biisin, joka kantaa nimeä Lupaan sulle.

– Edelleen aika sanaton fiilis. Ville oli järjestänyt mulle mun elämäni ensimmäiset yllätyssynttärit, jossa tämä mulle kirjoitettu kappale sai ensimmäisen live-esityksensä. Rakas, maailman isoin kiitos! hän kiittelee ja paljastaa luulleensa todella loppumetreille asti olleensa matkalla ravintolaillalliselle. 

– Kyllä oli vahvasti roska silmässä koko illan, myös tänään aamulla on kyllä tullut tirautettua monet onnenkyyneleet. Mulla on oikeesti maailman parhaita tyyppejä mun elämässä. Ja maailman paras poikaystävä. Rakastan teitä kaikkia suunnattomasti, kiitos ikimuistoisesta illasta, kiitos kun olette olemassa mulle, hän kiitteli lauantaina lähipiiriään.

Lue myös:

    Uusimmat