Saksalainen hamsteri käy kauppaa kryptovaluutoilla – tahkonnut jo enemmän rahaa kuin moni ammattisijoittaja

Voisiko tulevaisuudessa lainat ja raha-asiat keskittää pelkästään kryptovaluutan alle? Näin vastaa asiantuntija 5:35
Voisiko tulevaisuudessa lainat ja raha-asiat keskittää pelkästään kryptovaluutan alle? Näin asiantuntija vastasi Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Kryptovaluuttoja, niiden toimintaa ja ennen kaikkea kryptomarkkinoita on tavallisen ihmisen hankala hahmottaa. Saati sitten hamsterin.

Saksalainen hamsteri, Herra Goxx, on kuitenkin osoittanut, että kryptoilla voi onnistua tienaamaan ihan silkalla tuurilla ilman sen suurempaa alan asiantuntemusta – ja että onnenkantamoiset voivat sijoitusmaailmassa kantaa pitkälle.

"Liikekumppaneiltaan" eli omistajiltaan runsaan 300 euron alkupääoman saaneen Herra Goxxin tuottoprosentti on tällä hetkellä yli 20 pinnaa, mitä voi pitää hyvinkin kohtuullisena tuloksena hamsterille, kun otetaan huomioon, että edes ammattilaiset eivät välttämättä yllä samoihin lukemiin harkituillakaan päätöksillä.

Herra Goxxin sijoituspäätökset ovatkin kesäkuun jälkeen kantaneet hedelmää paremmin kuin sijoitusguru Warren Buffettin Berkshire Hathaway -sijoitusyhtiö tai S&P 500 -indeksi. Parhaimmillaan Herra Goxxin sijoitussalkun arvo kävi jo noin 500 eurossa.

Näin homma toimii

Herra Goxxin "sijoitustoimisto", Goxx Box, on pienehkö häkki johon sen omistajat ovat rakentaneet muutamia aktiviteetteja, joiden tarkoituksena on laukaista joko kryptovaluuttojen ostoa tai myyntiä. 

Ensin Herra Goxx "valitsee" jonkun kryptovaluutan sattumanvaraisesti noin 30 eri valuutan joukosta juoksupyörässään juoksemalla. Kun se sen jälkeen kulkee jommasta kummasta häkkiin asetetusta putkesta, se tulee joko ostaneeksi tai myyneeksi kryptovaluuttaa, jonka se aiemmin juoksupyörässään juoksemalla valitsi.

Kovin suurista summista ei vielä toistaiseksi ole kyse, sillä jokainen osto tai myynti on suuruudeltaan 20 euroa, mutta Herra Goxxin liikekumppanit suunnittelevat antavansa sille enemmänkin valtuuksia, mikäli projekti kasvattaa suosiotaan.

Kaikki kryptovaluuttojen ostot ja myynnit tapahtuvat automaattisesti, ja jokaisesta kryptokaupasta lähtee lisäksi automatisoitu twiitti Herra Goxxin omalle Twitter-tilille. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Herra Goxx on tehnyt yhteensä 180 kauppaa.

Herra Goxxin puuhia voit seurata Twitterin lisäksi sen omalta Twitch-kanavaltaan.

Niin Twitter-tilillä kuin Twitch-kanavallakin korostetaan, ettei hamsterin osto- ja myyntitoimeksiantoja tule ottaa sijoitusvinkkeinä.

– Herra Goxx on iloinen, että jotkin sen sijoituspäätöksistä ovat kantaneet hedelmää, liikekumppanit kertoivat Protosille.

Alla kuva Herra Goxxin sijoitustoimistosta. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat