Sakari Pietilä teki vaikean päätöksen tosi-tv-ohjelmassa – kilpakumppanit liikuttuivat

Sakke Pietilä kertoo päätöksestään 1:14
Katso Sakke Pietilän koskettava puhe kilpakumppaneille.

Jääkiekkovalmentaja Sakari Pietilä teki päätöksen Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa. Varo juonipaljastuksia!

Jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja Sakari Pietilän tytär Miisa Pietilä menehtyi viime viikolla aggressiiviseen haimasyöpään.

Pietilä on yksi parhaillaan pyörivän Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman julkkiskilpailijoista. Nyt MTV:n kanavilla näkyvät jaksot ovat kuvattu viime syksyn aikana.

Pietilä kertoi vuoden alussa lehdistötilaisuudessa lähteneensä ohjelmaan kerämään rahaa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle. Hänen Miisa-tyttärensä sairaistui vakavaan haimasyöpään vajaa kaksi vuotta sitten.

– Tyttö sairastaa vakavaa haimasyöpää ja se ei ole ihan vaatimaton sairaus. Minulle oli ihan hiukan vaikeaa irrottautua mentaalipuolelta. Lapset sanoi kaikki, että mene. Ja Miisa sanoi, että mene ihmeessä. Sieltä tuli tukea, mies kertoi tuolloin päätöksen takaisia syitä osallistua formaattiin. 

Jo nyt mtv-palvelussa ja ensi perjantaina MTV3-kanavalla nähtävässä kauden kolmannessa Olen Julkkis... -jaksossa Pietilä tekee päätöksen jättäytyä pois kilpailusta.

– Nyt on käynyt silleen, että kun olen ajatellut tyttöäni. Minä lähden tämän jälkeen pois. Sen päätöksen olen tehnyt. Tämä päätös, että lähden ei todellakaan ollut helppo.

– Isoin syy on keskimmäisen tyttären haimasyöpä. Tuntuu, että olen liian kaukana. Vaikka minusta tuntuu, että minusta ei ole paljoakaan apua paikan päällä, mutta kyllä se helpottaa minua.

Tunteikas puhe saa julkkiskilpailijat liikuttumaan.

– Tuntuu välillä, että on luuseri, kun lähtee, mutta kyllä minä haluan olla sen tytön lähellä. Haastavinta on ollut se ikävä, kun miettii, että miten siellä menee. Kun ei ole kännykkää tai mitään yhteyttä siihen päähän. Miisalla on ärhäkkä tauti, Pietilä kuvailee tilannettaan.

Kolmannen jakson lopputeksteissä muistetaan viime viikolla kuollutta Miisaa. Miisa Pietilän muistoa kunnioittaen, kerrotaan jakson päätteeksi.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! perjantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat