Mainos

Sairas "seksiruletti" kasvattaa suosiotaan: Orgioissa ei käytetä kondomeja ja yhdellä osallistujalla on HIV

Riskialttiit orgiat ovat uusin seksitrendi, uutisoi Mirror.

"Seksiruletti" on uusin – ja kenties järkyttävin – seksitrendi vähään aikaan. Siinä missä venäläistä rulettia pelataan jättämällä revolveriin vain yksi luoti, seksirulettia pelataan harrastamalla seksiä ilman kondomia – ja yhdellä orgioihin osallistuvista on HIV.

Hyvin riskialttiit orgiat ovat Espanjassa usein homoseksuaalien miesten suosiossa, kertoo Mirror. Jännitystä osallistujat saavat siitä, etteivät voi tietää, tarttuuko HIV vai ei.

Barcelonalaiset lääkärit ovat nähneet vastaavanlaisten juhlien määrän suosion nousevan viime aikoina. Lääkäreiden mukaan kyse on siitä, että ihmiset ovat "menettäneet kunnioituksensa" HIV-tartuntaa kohtaan.

Lääkäri Josep Mallolasin mukaan kyseisiä juhlia kutsutaan joskus myös "sinisiksi" juhliksi, jos osallistujat ovat ottaneet tartunnan riskiä vähentäviä lääkkeitä etukäteen.

Viime vuonna serbialainen strippari väitti juhlien saaneen alkunsa Serbiasta. Juhlia kusutaankin myös serbialaiseksi seksiruletiksi. Tijana-niminen strippari paljasti tuolloin juhlien olevan rikkaiden tapa viihdyttää toisia rikkaita.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.