Mainos

Sähköinen kilpailu! Nooralotta Neziri hurmasi kotiyleisönsä tykittämällä Suomen mestaruuteen

1:42

Nooralotta Neziri voitti kovatasoisen naisten pika-aidat ajalla 12,92 Jyväskylän Kalevan kisoissa perjantaina.

Video: Nooralotta Neziri Tulosruudun haastattelussa.

Jo etukäteen naisten pika-aidoista osattiin odottaa kenties Kalevan kisojen kiinnostavinta kilpailua, sillä taistelu EM-kisapaikoista on sen verran hurjaa.

Reetta Hurske oli alussa ensimmäisenä, mutta Neziri nousi takaa voittoon. Hänen aikansa oli 12,92. Nezirin kauden paras aika on 12.86. Ennen kaikkea Nezirin otteita on tällä kaudella leimannut tasainen suorittaminen. Neziri kamppaili kotiyleisönsä edessä, sillä hän muutti viime kesänä Jyväskylään.

– Olin asettanut itse itselleni kovat paineet. Tulin oikeasti kamppailemaan, eikä mikään kisa ole näin paljon tällä kaudella jännittänyt. En tiedä, tuleeko Berliinikään jännittämään näin paljon. Tiesin, että tulee kova kisa mestaruudesta. Olen tyytyväinen, että hallitsin paineet, Neziri sanoi YLE:llä.

Toiseksi sijoittui Annimari Korte ajalla 13,15. Kolmas oli Hurske ajalla 13,16. Neljänneksi sijoittunut Lotta Harala jäi hieman mitalisteista jälkeen ajallaan 13,28.

– Epäonnistuin tänään. En tehnyt sellaista suoritusta, johon olisin pystynyt. Alku oli surkea, Harala sanoi YLE:llä.

Neziri oli jo aiemmin valittu Suomen edustajaksi Berliinin EM-kisoihin. Kaksi muuta edustajaa valitaan myöhemmin. Tässä valinnassa painotetaan eniten Kalevan kisojen tuloksia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.