Sahasi vasemman kätensä irti saadakseen 400 000 euron vakuutusrahat – nainen jäi kiinni vakuutuspetoksesta

Poliisi löysi erikoisen laitteen puolalaisrekan kojelaudan sisältä 0:25
Poliisi löysi puolalaisrekan kojelaudan alta erikoisen laitteen.

Slovenialaisnainen sahasi vasemman kätensä irti ranteen kohdalta, jotta saisi 400 000 euron vakuutusrahat. 21-vuotias nainen ja hänen sukulaisensa jäivät kuitenkin kiinni vakuutuspetoksesta.

Raha voi saada ihmiset tekemään merkillisiä asioita. Eräs slovenialaisnainen halusi lähes 400 000 euron vakuutusrahoja niin paljon, että hän sahasi vasemman kätensä irti sirkkelillä ranteen kohdalta.

Rahat jäivät kuitenkin saamatta, sillä 21-vuotias nainen ja häntä teossa avustaneet sukulaiset jäivät kiinni vakuutuspetoksesta. Tänä vuonna sattuneesta huijausyrityksestä uutisoi muun muassa uutissivusto BBC.

Väitti sahanneensa puunoksia

Nainen sekä eräs hänen sukulaisensa olivat poliisin mukaan ottaneet hiljattain tapaturmavakuutuksen viidestä eri vakuutusyhtiöstä. Poliisin mukaan nainen oli toivonut saavansa lähes 400 000 euroa vakuutusrahoja tekonsa takia. Lisäksi hän oli laskenut saavansa kuukausittain 3 000 euroa ”onnettomuuden” vuoksi.

Sukulaiset veivät naisen sairaalaan, ja väittivät, että hän oli loukkaantunut sahatessaan puunoksia. Viranomaisten mukaan sukulaiset eivät ottaneet irti leikattua kättä mukaan sairaalaan, koska he olivat halunneet varmistaa, että vamma olisi pysyvä. Käsi saatiin kuitenkin ommeltua takaisin, eikä heille poliisin mukaan maksettu korvausta, koska petos havaittiin ajoissa.

Poliisi pidätti naisen ja hänen sukulaisensa. Jos heidät todetaan syyllisiksi, he voivat joutua vankilaan kahdeksaksi vuodeksi.

Lue myös:

    Uusimmat