Poliisit riensivät auttamaan lastenrattaiden kanssa tuskaillutta naista – vaunuista paljastuikin törkeä yllätys

7:14
Miten selvitä rahavaikeuksista, pohditaan Huomenta Suomen haastattelussa.

Lastenrattaissa olikin vauvan sijaan tuhansien dollarien arvosta varastettuja kolikoita, kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Kun Kaliforniassa sijaitsevan Bakersfieldin poliisiaseman virkailijat näkivät naisen tuskailevan lastenrattaiden kanssa, he päättivät ottaa selvää, oliko hänellä kaikki hyvin. Kävi ilmi, että vauvan sijaan vaunuissa oli muovipusseja, joissa oli kilokaupalla varastettuja kolikoita.

Vaunuissa tuhansia dollareita

Tapausta tutkineiden viranomaisten mukaan 29-vuotiaalla Darrin Fritzilla oli vaunuissa arviolta 6 000 dollarin eli noin 5 460 euron edestä 25 sentin kolikoita. Hänen epäillään ryöstäneen rahat murron yhteydessä.

Nainen yritti paeta paikalta, mutta ei onnistunut. Poliisit pidättivät hänet, ja myöhemmin nainen vei heidät talolle, jonne hänen epäiltiin murtautuneen.

Syyte murrosta ja muistakin rötöksistä

Bakersfieldin poliisilaitos julkaisi löydöksestään kuvan Twitter-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen sai syytteet epäillystä murrosta, varastetun omaisuuden hallussapidosta sekä murtoon tarkoitettujen työkalujen hallussapidosta. Näiden lisäksi hän sai syytteitä muistakin rikoksista, kuten metamfetamiinin hallussapidosta. Hänestä oli tehty jo aiemmin kaksi pidätysmääräystä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja