Mainos

Nainen kompastui naruun pubin ulkopuolella – vaatii 4,2 miljoonan korvauksia

HR-konsulttina työskentelevä Carmen Mazo vaatii 4,2 miljoonan punnan, eli lähes 5,4 miljoonan euron, korvauksia kompastuttuaan anniskelualuetta rajaavaan naruun. Asiasta kertoi muun muassa The Telegraph.

Carmen Mazo kompastui anniskelualuetta rajaavaan köyteen The Westbourne -nimisen pubin ulkopuolella Notting Hillissä ja mursi ranteensa.

Hänen mukaansa vuonna 2009 tapahtunut kompastuminen tuhosi hänen uransa. Mazo sanoo pelkäävänsä, että ranneleikkauksesta jääneet arvet saavat ihmiset luulemaan, että hän viiltelee itseään. Lisäksi onnettomuudella oli hänen mukaansa vaikutuksia hänen mielenterveyteensä ja sosiaaliseen elämäänsä.

– Mielialani muuttuivat vuoristoradan lailla vihasta suruun sekunneissa. Menetän malttini helposti ja alan myös helposti itkeä, en ennen ollut sellainen. Onnettomuus on täysin tuhonnut elämäni ja muuttanut minua niin, että en usko että palaan koskaan entiselleni, Mazo tilittää.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Mazon mukaan hän kärsi onnettomuuden jälkeen traumaattisesta reumasta, joka tuhosi hänen huolella rakentamansa uran. Tapaturman jälkeen hän joutui olemaan kuukausia poissa töistä, ja kolme vuotta myöhemmin hän jätti työpaikkansa kokonaan.

Mazo oli haastanut pubin oikeuteen jo vuonna 2013, jolloin hän sai korvauksia 156 871 puntaa, eli hieman yli 200 000 euroa, ravintolan myönnettyä vastuunsa tapahtuneesta.

Tuomari hylkäsi ensin Mazon uudet miljoonien korvausvaatimukset, koska tuomarin mielestä Mazon vammat eivät olleet niin vakavia, että tämän olisi niiden vuoksi pitänyt jättää työnsä.

Nyt Mazo on kuitenkin saanut luvan viedä 4,2 miljoonan punnan korvausvaatimuksensa eteenpäin.

– Hänen ranteensa sai pahoja vammoja, joista hän toipui yllättävän hyvin. Kysymys kuuluukin, mitä tapahtuu seuraavaksi, Mazon asianajaja Peter Sefton sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.