Perheessä kuluu päivittäin 10 litraa maitoa ja 3 pakettia muroja – Britannian suurimpaan perheeseen syntyi 20. lapsi!

Suurperheen vanhemmat kertovat tuntevansa hieman haikeutta tiedostaessaan, että tämä lapsi tulee olemaan heidän viimeisensä. 

Sue Radfordin, 42, voidaan sanoa olevan todellisen suurperheen äiti, sillä hän toivotti maailmaan juuri 20. lapsensa. Britannian suurimman perheen vanhemmat kertovat olevansa tyytyväisiä voidessaan päättää perheen kasvattamisen mukavasti parilliseen numeroon.

Synnytyskivut eivät ole helpottaneet vuosien varrella

Vaikka pariskunta on jo useampaan otteeseen aiemminkin kertonut seuraavan lapsen olevan heidän viimeisensä, nyt he kertovat olevansa päätöksensä kanssa tosissaan.

– Me molemmat uskomme, että se oli tässä. Olen tavallaan surullinen, mutta nyt voimme keskittyä nauttimaan lapsistamme, 47-vuotias isä Noel kertoo kuopuksen herättämästä haikeuden tunteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kahdennenkymmenennen lapsensa juuri synnyttänyt Sue Radford kertoo kuopuksen syntyneen kaksi viikkoa etuajassa muutamassa tunnissa. Vaikka nainen on synnyttänyt monta kertaa aiemminkin, hän kertoo, että synnytyskivut eivät ole tästä huolimatta helpottaneet.

Vastasyntynyt poikavauva liittyi sisarkatraaseen, johon kuuluu lisäksi Chris, 28, Sophie, 23, Chloe, 22, Jack, 20, Daniel, 18, Luke ja Millie, 16, Katie, 14, James, 13, Ellie, 12, Aimee, 11, Josh, 10, Max, 8, Tillie, 7, Oscar, 5, Casper, 4, Hallie, 2 ja Phoebe, 1. He ovat lisäksi isovanhempia kolmelle lapsenlapselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Radfordin perhe asuu kymmenen makuuhuoneen kodissaan Englannin Morecambessa, ja he käyttävät liikkumiseen 15 hengen pakettiautoa. Perheessä juodaan päivittäin kymmenen litraa maitoa ja kolme litraa mehua. Yhdellä aamupalalla muroja kuluu kolme pakettia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sue tuli raskaaksi ensimmäinen kerran vuonna 1989 ollessaan vasta 14-vuotias. Tuore pariskunta aikoi antaa lapsen adoptioon, mutta he muuttivat lopulta mieltään. Neljä vuotta ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen pariskunta meni naimisiin ja suunnitteli kolmen olevan täydellinen lapsiluku. Pian he kuitenkin huomasivat nauttivansa lapsista ympärillään, ja vuosien saatossa perhe onkin kasvanut todelliseksi suurperheeksi.

Lähde: TheSun 

***

2:14

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja