Saatko selkoa tästä? Kuva naiskolmikosta hämmentää: "Aivoiltani kesti liian kauan hoksata..."

Reddit-sivustolta alun perin lähtenyt optinen illuusio bikineihin pukeutuneista naisista hämmentää nyt vuosia myöhemmin TikTokissa.

Kolme bikineihin pukeutunutta naista, mutta miten kuvaa pitäisi oikein tulkita? Kuva naistriosta on kulkenut netissä jo vuosia, lähtien alun perin ilmeisesti Reddit-sivustolta liikkeelle, mutta optisia illuusioita tilillään jakavan TikTok-käyttäjä @turbopopon ansiosta kuvaa hämmästellään jälleen urakalla, kertoo New York Post.

– Ensin ajattelin, että hän on todella lyhyt, kirjoitti tiktokkaaja videon saatetekstiksi. 

Hoksaatko sinä, mitä kuvassa tapahtuu?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Monen mielestä kuvan keskimmäinen nuori nainen vaikuttaa olevan hyvin lyhyt verrattuna ystäviinsä. Näky on kuitenkin hämäävä!

Keskimmäinen nainen tunnisti itsensä

Videota on katsottu TikTokissa jo 4,7 miljoonaa kertaa, ja se on kerännyt osakseen runsaasti hämmentyneitä kommentteja. Video osui myös kuvan "lyhyen" tytön silmille.

– Hahaha, kun näet itsesi TikTokissa Reddit-julkaisusta kolmen vuoden takaa. Olen tuo lyhyt tyttö keskellä, tunnusti Tiara Fox.

– Minun piti tutkia tätä. Olin niin hämmentynyt, myönsi eräs kommentoija.

– Aivoiltani kesti liian kauan hoksata, mitä [kuvassa] tapahtuu, tunnusti toinen.

– Ymmärrän sen, mutta samalla en, pohdiskeli yksi.

– Miksi minulta kesti niin pitkään [tajuta tämä]? harmitteli eräs.

Sekavassa kuvassa keskimmäisen tytön jalat ovat oikeasti taaimmaiset. Takimmaisena oleva nainen on keskimmäisen reppuselässä ja hänen jalkansa ovat keskellä.

Lisää optisia illuusioita:

Lue myös:

    Uusimmat