Mainos

Perussuomalaisten Saarakkala peruu eropuheensa – "koin, ettei ollut mitään muuta keinoa"

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala ilmoitti perjantaina jättävänsä eduskuntaryhmänsä. Tänään hän ilmoitti peruvansa eroaikeensa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala peruu eroaikeensa. Saarakkala ilmoitti viime perjantaina jättävänsä eduskuntaryhmän, jos puolue ei suostu järjestämään yhteiskokousta, jossa päätetään jatkaako puolue hallituksessa vai ei. 

Saarakkala kertoo saaneensa viikonlopun aikana runsaasti palautetta, joista noin puolet oli puoltavia ja puolet vastustavia.

– Monet heistä, jotka ovat ilmaisseet, etteivät minuna nyt uhkaisi erolla eduskuntaryhmästä, ovat pyytäneet, että harkitsisin asiaa uudelleen ja vetäisin ehtoni pois, hän perustelee.

Saarakkala toivoo edelleen, että yhteiskokous järjestettäisiin, mutta hän ei halua asiasta arvovaltakysymystä. Saarakkala sanoo, että hänen ei olisi pitänyt perjantaina uhata erolla eduskuntaryhmästä.   

– Mutta koin, ettei ole enää mitään muuta keinoa saada asioita eteenpäin tässä tilanteessa, jossa hallitus aikoo viedä eteenpäin suunnittelemansa leikkaukset suomalaisten etuuksiin ja palveluihin, mutta jossa samaan aikaan maahanmuutto on yhä hallitsematonta, hän kirjoittaa tiedotteessaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.