Saara Aalto tekee historiaa brittiohjelmassa – äänitti jaksoa varten Frozen-elokuvasta tutun kappaleen

Saara Aalto MTV Uutisten haastattelussa 2:56
Saara Aalto kertoo Dancing on Ice -ohjelman treeneistä.

Saara Aalto luistelee Dancing on Ice -jaksossa Frozen-elokuvasta tutun biisin tahtiin.

Britannian Dancing on Ice-ohjelmassa nähdään suomalaisväriä, kun Saara Aalto tanssahtelee jäällä parinsa Hamish Gamanin kanssa.

Sarjassa on luvassa ensi sunnuntaina musikaalijakso ja Aallon kappaleeksi valikoitui Let It Go. Laulajatar on tehnyt kappaleesta supersuositun viittätoista kieltä sisältävän YouTube-videon ja lauloi biisin myös Britannian The X Factorin ensimmäisellä live-viikolla. 

Dancing on Ice -ohjelman tuotanto halusi Aallon äänittävän kappaleesta oman versionsa, jonka tahtiin hän luistelee sunnuntaina parinsa kanssa. Vastaavanlaista ei aiemmin ole tehty Dancing on Icen historiassa. Hän myös laulaa osan kappaleesta livenä jaksossa.

– Let It Go on kulkenut mun matkassa jo neljä vuotta ja olen innoissani, että saan vihdoin julkaista kappaleesta virallisesti oman versioni. On tosi ihanaa, että saan myös luistella itse laulamani biisin tahtiin. Musikaaliviikolla kilpailijat puetaan kyseisen musikaalin hahmoiksi enkä malta odottaa minkälaisen upean jääprinsessa-asun saan ylleni, Aalto intoilee tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat