Mainos

Saapaspäinen presidenttiehdokas kerää kannatusta somessa – uskomattomia vaalilupauksia

Yhdysvaltain presidenttikandidaatit ovat saaneet yllättävän haastajan: sosiaalisessa mediassa suuren suosion saavuttaneen saapaspäisen ”Vermin Supremen”.

Vermin Supremeksi, vapaasti suomennettuna ylivertaiseksi syöpäläiseksi, itseään kutsuva performanssitaiteilija ja aktivisti on ilmoittautunut mukaan Yhdysvaltain presidenttikisan esivaaliin.

Niin vaalilupaukset kuin lakiesitykset eroavat hieman siitä mitä presidenttiehdokkailta on totuttu kuulemaan: Vermin Supreme lupaa poneja kaikille yhdysvaltalaisille, vaatii hampaidenpesua pakolliseksi ja toivoo jokaisen kansalaisen luovuttavan yhden munuaisistaan.

Mitä suurempien yhteiskunnallisten ongelmien, kuten terrorismin, ratkaisuun tulee, Vermin Supreme luottaa aikamatkustukseen, johon on luvannut lahjoittaa rahaa, mikäli nousee Yhdysvaltain presidentiksi.

Vermin Supremen osakseen saama näkyvyys ei ole rajoittunut pelkästään yhdysvaltalaiseen mediaan. Vierailtuaan New Hampshire Today -radio-ohjelmassa Bob FM Bloomington -radiokanava julkaisi hänestä Facebook-päivityken, joka on naurattanut sosiaalisen median selailijoita yli maiden rajojen.

Vermin Supreme ei ole vaalityössä täysi keltanokka: hän on ollut ehdolla myös monissa aiemmissa vaaleissa ja osallistui demokraattien esivaaliin jo vuonna 2012.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.