Saako One Directionin tarina sittenkin jatkoa? Bändin jäsen vihjaa rakastetun poikaporukan paluusta

Liam Payne ja Louis Tomlinson ovat keskustelleet One Directionin mahdollisesta yhteenpaluusta.

Huhut rakastetun poikabändi One Directionin paluusta ovat saaneet tuulta alleen, kun bändin jäsen Liam Payne kertoi, että brittiläis-irlantilainen bändi tekee paluun ”mieluummin ennemmin kuin myöhemmin”.

Bändin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan ja Zayn Malik. Malik jätti bändin vuoden 2015 maaliskuussa, ja jo samaisen vuoden joulukuussa jäljelle jääneet bändin jäsenet esittivät viimeisen yhteisen keikkansa.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poikabändi jäi tauolle noin kuusi vuotta sitten jättäen fanit ympäri maailman murheen murtamiksi.

Fanit elättelivät toiveita poikaporukan paluusta bändin 10-vuotispäivänä vuonna 2020. Payne kertoo puhuneensa nyttemmin Tomlinsonille bändin mahdollisesta yhteenpaluusta, ja kaksikko oli tullut siihen tulokseen, että yhteenpaluun tulisi tapahtua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

One Direction tuli aikoinaan maailmankuuluksi sijoituttuaan Britannian X-Factorissa kolmannelle sijalle. Bändin X-Factorissa vuonna 2010 luonut tv-kasvo Simon Cowell on sanonut uskovansa One Directionin palaavan yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat