Ryan Reynolds sekoitetaan toistuvasti toiseen Hollywood-tähteen – näyttelijällä ei aikomustakaan korjata väärinkäsitystä: "Se ei menisi hyvin"

Ryan Reynolds kertoi podcast-haastattelussa, että hänet sekoitetaan eräässä pizzeriassa toistuvasti Ben Affleckiin.

Näyttelijä Ryan Reynolds kertoi hiljattain Dear Hank & John -podcastin haastattelussa, että häntä luullaan eräässä newyorkilaispizzeriassa näyttelijä Ben Affleckiksi. Samalla Reynolds paljasti, ettei hänellä ole aikomustakaan korjata väärinkäsitystä.

– New Yorkin East Villagessa on pizzapaikka, jossa olen käynyt vuosia. He luulevat, että olen Ben Affleck, enkä ole koskaan korjannut heitä. Minusta tuntuu, että se ei menisi hyvin, jos paljastaisin (asian), Reynolds kertoo haastattelussa.

Reynolds kertoo, että käyttäytyy pizzeriassa asioidessaan täysin normaalisti, vaikka häntä luullaankin Affleckiksi. Hän kertoi, että häneltä kysellään pizzeriassa asioidessaan muun muassa miten Affleckin kumppani, laulaja Jennifer Lopez voi.

– Minä sanon vain "hienosti, hyvin". Otan pizzan ja lähden, näyttelijä kertoo.

Reynolds kertoi myös, että silloin kun häntä ei sekoiteta Affleckiin, on hänellä taipumus tulla sekoitetuksi näyttelijäkollega Ryan Goslingiin.

Reynolds on tähdittänyt lukuisia maailmankuuluja elokuvia. Hän ilmoitti lokakuussa jäävänsä tauolle näyttelemisestä, jotta voi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Reynolds on naimisissa näyttelijä Blake Livelyn kanssa ja heillä on kolme lasta.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja