KooKoo hyydytti Ryan Laschin menettäneen Pelicansin – Lahdessa erikoinen tapaus

6:05
Video: kiekko pomppii tyhjään Pelincansin maaliin siirretyn KooKoo-rangaistuksen aikana

Pelicansista Sveitsin jääkiekkoliigaan siirtynyt Ryan Lasch pysyy pitkälle helmikuuhun SM-liigan pistepörssin kärkipaikalla, mutta lahtelaisseuran ylivoimateho on jo romahtanut.

Pelicans hukkasi kaikki viisi ylivoimamahdollisuuttaan, kun naapuriseura KooKoo kävi hakemassa kaksikon kauden kohtaamisissa jo neljännen vierasvoiton. Lahtelaiset antautuivat maalein 1–3.

– Kenttämme on pelannut jo pidempään tosi hyvää lätkää. Laidoilla luistelee kaksi kaveria niin lujaa, että minulle riittää, kun yritän yleensä vähän tilkitä hommia, naureskeli kouvolalaisten voittomaalin Joonas Odenin syötöstä toisessa erässä viimeistellyt NuPS-kasvatti Aleksi Ainali, 25.

Sentteri Ainali johtaa vuonna 2021 huimaan vauhtiin päässyttä kolmosketjua. Maali oli Ainalin kauden viides, mutta jo kolmas vajaan kuukauden aikana. Ainali (3+1), Oden (1+3) ja Teemu Engberg (2+0) ovat nakuttaneet tammikuussa muhkeasti pisteitä ja pitäneet lisäksi oman maalin koskemattomana.

Illan puheenaihe Lahdessa oli maali, joka syntyi siirretyn rangaistuksen aikana tyhjään Pelicansin verkkoon. KooKoon Peetro Seppälälle oli tulossa kaksiminuuttinen huitomisesta. Matias Rajaniemi sähläsi kiekon omaan maaliin, mutta kiekko ehti osua KooKoon Samuli Ratisen mailaan. Maalin hylkääminen oli oikea tuomio, vaikka jäähy olisi vihelletty täytäntöön vasta kouvolalaispelaajan saatua kiekon haltuunsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja