Hämmentävä tilastokummajainen piinasi SM-liigan maaliahneimpana kunnostautunutta Ilvestä – oikaisuun tarvittiin pörssiykkösen apua

Tampereen Ilveksen maalitykki Joona Ikonen päätti lauantaina tamperelaisten yli kahden tunnin mittaiseksi venyneen maalittoman putken kotiotteluissa, kun Sport kaatui Liigassa voittomaalikilpailun jälkeen 2–1.

Sport-vahti Rasmus Reijola ehti venyä 24 kertaa kiekon eteen ennen kuin liigan maalipörssiä dominoiva Ikonen iski päätöserässä kauden 19. osumansa illan neljännellä yrityksellään.

Voit katsoa Ikosen osuman pääkuvan videolta!

Sarjanelosena jatkavan Ilveksen nollaputken pituudeksi kotijäällä ehti kertyä 128 minuuttia ja sekunteja päälle. Ilves on tehnyt tällä kaudella SM-liigassa eniten maaleja, 113 kappaletta. 

–  Aika hyviä ollaan oltu kotiaskissa, mutta nyt on tullut pari huonoa peliä. Ei ollut mitään ilotulitusta tänäänkään, mutta ihan hyvä, että päästään ainakin tonteille, Ikonen sanoi.

Ilveksen riveistä puuttui lauantaina pitkä rivi avainpelaajia, vaikka kapteeni Eemeli Suomi palasikin kokoonpanoon. 

–  Meillä oli hyviä äijiä paikkaamassa niitä. Onneksi on melko laaja rosteri, ettei ainakaan vajaalla jouduttu pelaamaan, Ikonen totesi.

Neljännen kerran peräkkäin hävinnyt Sport onnistui lauantaina harvinaisessa tempussa, sillä Jens Lööken avauserän ylivoimamaali oli vaasalaisten vasta seitsemäs ylivoimaosuma kuluvan kauden vierasotteluissa.

1:06
Oho! Petri Kontiola jälleen tööttihommissa – tällä kertaa kolisi tosin päähän


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja