Ruusuvuoren tie tyssäsi avauskierrokselle

Serbian Dusan Lajovic kukisti Ruusuvuoren miesten tenniksen kaksinpelissä erin 7-5, 6-2.

Yhdysvalloissa Emil Ruusuvuoren ATP-turnaus Indian Wellsissä tyssäsi ensimmäisen kierroksen tappioon. Serbian Dusan Lajovic kukisti Ruusuvuoren miesten tenniksen kaksinpelissä erin 7-5, 6-2.

– Ei vielä ihan parhaassa tikissä. Pieni sairastuminen Dohan kisan jälkeen ja tämän kisan valmistautuminen ei ollut se, mitä toivottiin, Ruusuvuori kommentoi tappiotaan STT:lle torstaina paikallista aikaa.

Ottelu jäi paikallista aikaa keskiviikkona kesken sääolojen vuoksi. Ottelu oli keskeytetty ensimmäisen erän jälkeen tuulisuuden ja kevyen sateen vuoksi, jotka tekivät kentästä liukkaan.

Ottelua jatkettiin vielä kertaalleen, mutta raskaat sateet keskeyttivät ottelun tyystin. Kohtaamiseen haettiin lopulta ratkaisu torstain puolella.

– Eilen oli aikamoiset olosuhteet pelata ja tänään sitten paljon paremmat, mutta ei vielä siinä tikissä, että olisi voittoa saanut, Ruusuvuori sanoi.

Selkä ei vaivaa liikaa

Ruusuvuori oli joutunut viime kuussa jättämään puolivälieränsä kesken Qatarin Dohassa alaselkävaivan vuoksi.

– Selkä on ihan fine, siihen keskitytään ja hoidetaan, mutta ei vaivaa liikaa, Ruusuvuori päivitteli terveydentilaansa STT:lle torstaina.

Kuun lopulla suomalainen suuntaa Miamin ATP-turnaukseen, mutta Floridan-visiitin jälkeisistä suunnitelmista ei ole vielä varmuutta.

– Riippuu aika paljon, että miten menee. Sitten tehdään päätökset, Ruusuvuori sanoi.

Ruusuvuori on maailmanlistalla 46. sijalla, kun taas Lajovic on 56:s.

Lajovic kohtaa seuraavaksi Yhdysvaltojen Frances Tiafoen.

Lue myös:

    Uusimmat