Mainos

Ruumista parvekkeellaan piilotellut sai vankeustuomion

43-vuotias mies piilotteli huumeiden yliannostukseen menehtynyttä nuorukaista parvekkeella yli kuukauden ajan. Mies tuomittiin ehdottomaan vankeuteen hautarauhan rikkomisesta.

Hyvinkään käräjäoikeus on tuominnut 10 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen miehen, joka piilotteli nuoren miehen ruumista parvekkeellaan yli kuukauden ajan toissa talvena. 43-vuotias hyvinkääläismies sai tuomion hautarauhan rikkomisesta.

Tuomittu oli raahannut asuntoon kuolleen 18-vuotiaan miehen ruumiin parvekkeelleen, peitellyt sen täkeillä ja matoilla ja jättänyt sinne. Nuorukaisen kuolemaan ei liity rikosta.

Sanomalehti Aamupostin tietojen mukaan kuolema johtui huumeiden yliannostuksesta. Ruumiin piilottelu tuli ilmi, kun isänsä kanssa asunut 20-vuotias poika kertoi siitä äidilleen. Poika oli löytänyt ruumiin jo piilotuspäivänä, mutta ei ollut saanut kerrottua siitä aiemmin. Syyttäjästä myös 20-vuotias syyllistyi hautarauhan rikkomiseen, koska hän tiesi ruumiista, mutta ei tehnyt asialle mitään. Oikeus jätti pojan tuomitsematta todeten hänen olleen vaikeassa ristiriitatilanteessa isänsä kanssa.

43-vuotiasta syytettiin myös vuonna 1998 tehdystä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta syyte meni nurin. Sen sijaan mies tuomittiin viime vuonna tehdystä pahoinpitelystä ja avunannosta pahoinpitelyyn. Hänet on tuomittu pahoinpitelyistä aiemminkin.

Tuomioita tuli myös viidelle muulle ihmiselle. Sekavassa vyyhdissä hyvinkääläismiehiä tuomittiin muun muassa toistensa pahoinpitelyistä. 20-vuotias poika sai tuomion esimerkiksi laittomasta uhkauksesta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.