Rusina-kilpikonnan ummetusta hoidettiin erikoisella tavalla: "Ei voi koskaan tietää, mihin sitä joutuu villieläinlääkärinä"

Näin Kilpikonnan ummetusta hoidetaan 0:37
Näin kovasta vatsasta kärsinyttä Rusinaa hoidettiin.

Ummetuksesta kärsinyttä kilpikonnaa hoidettiin erikoisella, mutta tehokkaalla tavalla.

Villieläinkeskus Kaliforniassa keksi erikoisen, mutta toimivan tavan helpottaa ummetuksesta kärsivän Rusina-nimisen kilpikonnan vointia.

– Rusinan viikko on ollut mielenkiintoinen, ainakin kilpikonnalle, villieläinlääkäri Emily Cehrs kertoo. 

Yksityisessä villieläinkeskus Safari Westissä Rusinan hoidosta vastuussa ollut Cehrs tuli siihen tulokseen, että kilpikonnan vatsapuolen hieronta vibraattorilla voisi auttaa eläimen suolen toiminnassa. 

– Oli hiukan kiusallista, että henkilökuntamme täytyi käydä ostamassa vibraattoreita, Cehrs kertoo.

Katso yllä olevalta videolta, miten Rusinaa hoidettiin!

"Ei voi koskaan tietää, mihin sitä joutuu..."

Villieläinkeskuksessa vierailee paljon lapsiperheitä. Henkilökunnan täytyikin toimia hienovaraisesti Rusinan hoidon suhteen, jotta kukaan vierailija ei säikähtäisi täriseviä vibraattoreita. jälkikäteen Cehrsin täytyi myös selittää esimiehelleen, miksi firman luottokortilla oli ostettu seksileluja.

– Ei voi koskaan tietää, mihin sitä joutuu villieläinlääkärinä. En koskaan ajatellut, että kantaisin taskuissani vibraattoreita töihin, Cehrs toteaa. 

Yllättäen vibraattorien käyttö vastaavissa tilanteissa ei ole niin erikoinen ratkaisu kuin alkuun voisi luulla. Niistä ei vain juuri puhuta niiden arkaluonteisuuden takia. 

Rusina kykeni lopulta rentoutumaan, kun sen vatsapuoleen kiinnitetyt vibraattorit työstivät täristen taikojaan. Hiljalleen hierontasauvat auttoivat eläimen suolen tyhjenemisessä.

Hoito kesti kymmenisen minuuttia ja Rusina sai sen aikana liikkua vapaasti. 

– Kirjaimellisesti tärisytin kakan ulos siitä, Cehrs vitsailee. 

Lähde: Caters News

Lue myös:

    Uusimmat